Puncte Weight Watchers Ghiveci by alecsutzza
Denumire originală: Ghiveci
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Ghiveci by alecsutzza" din categoria "Mancaruri".
Puncte Weight Watchers | 0.4 /100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi | 1.4 g/100g | Carbohidraţi | 5.9 g/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Fibre | 2.3 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Proteine | 1.3 g/100g | |
Sodiu | mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: ghiveci, post, mancare post
Informaţii/ingrediente
- 15 ml ulei masline
- 100g ceapa
- 150g ardei
- 400g vinete
- 190g conopida
- 450g rosii
- 4 catei usturoi
- marar,patrunjel
- sare si piper dupa gust
Descrierea producător/Mod de preparare
se pune uleiul la incins cu o ceasca de apa, se caleste ceapa, apoi se adaga pe rand, vinetele, ardeiul, conopida, rosiile si la sfarsit verdeata si condimentele
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Mancaruri"
- Tocanita de dovlecei (0.3 puncte WW)
- Amestec legume a la Bell (0.3 puncte WW)
- Mancare de fasole galbena, Incognito (0.3 puncte WW)
fasole -1700g rosii cubeti Olympia-400g vegeta-20g Ulei Monini-18g usturoi-10g ceapa-81g ardei capia-90g frunze patrunjel-36g 200ml apa - Ghiveci de legume a la Raluca (0.3 puncte WW)
- Mancarica de fasole verde cu ciuperci, a la polyana (0.3 puncte WW)
Alimente similare
- Ghiveci de toamna cu pui (1.3 puncte WW)
Se pune intr-o cratita teflonata bucatile de tacam de pui pana se prajesc usor. Se adauga pe rand legumele in functie de timpul de fierbere si se lasa pana ghiveciul scade. La final se adauga ... - Ghiveci calugaresc (2.3 puncte WW)
Intr-o cratita mare se pune tot uleiul, se adauga ceapa, morcovul, ardeii si se calesc pe foc mic 3-4 min. se pun si cartofii, se mai lasa inca 5 min.Adaugam restul legumelor ( mazarea, fasolea, ... - Ghiveci de legume (0.6 puncte WW)
Se inabusa in apa ceapa si ardeiul,; dupa ce se inmoaie putin se adauga apa si celelalte legume, in ordinea corespunzatoare timpului de fierbere; se condimenteaza cu boia dulce, boia iute, sare. - Ghiveci de dovleac (0.6 puncte WW)
- Ghiveci de legume, a la Eli (1.7 puncte WW)
se tocanesc toate si se pun la cuptor