Prezentare Calculator Nutriţional Slăbuţe - Partea 1 Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei

Puncte Weight Watchers Legume inabusite

Denumire originală: Legume inabusite

Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Legume inabusite" din categoria "Mancaruri".

Puncte Weight Watchers 0.7 /100g Colesterol 0 mg/100g
Grăsimi 1.8 g/100g Carbohidraţi 4.5 g/100g
Grăsimi saturate g/100g Fibre 1.5 g/100g
Grăsimi polinesaturate g/100g Zaharuri 1.3 g/100g
Grăsimi mononesaturate g/100g Proteine 3.5 g/100g
Sodiu 300 mg/100g

Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic

Raporteaza date incorecte »

Alimente asemănătoare: legume

Informaţii/ingrediente

172 g morcovi intregi congelati,250 g brocolli congelat,295g ardei rosu si verde congelat,12 g usturoi,10 ml ulei maslne extrvirgin,1 lingura sos de soia,suc lamaie,sare piper

Descrierea producător/Mod de preparare

se inabusesc toate sub capac circa 15 minute

Alimente cu puncte mai mici din categoria "Mancaruri"

  1. Fasole verde cu usturoi (0.7 puncte WW)
    Ingrediente: 300 g fasole verde , 15 g pasta de tomate, 4 catei de usturoi (mici) Mod preparare: Se fierbe fasolea scazut intr-o cratita , dupa ce a fiert se adauga pasta de tomate se mai ...
  2. Varza calita cu kaiser (0.7 puncte WW)
  3. Mancare de conopida cu rosii a la Anqutz (0.7 puncte WW)
    Mod de preparare: Rupeti conopida in buchetele, spalati-o bine si puneti-o la fiert in apa cu sare. In timp ce se scurge conopida, curatati ceapa, tocati-o marunt, caliti-o in ulei si stingeti cu rosiile feliate. Adaugati ...
  4. Ghiveci de legume (Musi25) (0.7 puncte WW)
  5. Minestrone cu cascaval (0.7 puncte WW)
    Se pun minestronele congelate in tava se taie cubulete mici cascavalul si de pune in tava cu minestrone impreuna cu pulpa de rosii si apa. Se da la cuptor timp de o ora.

Alimente similare


Ultimele alimente adaugate
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: