Prezentare Calculator Nutriţional Slăbuţe - Partea 1 Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei

Puncte Weight Watchers Rulada cu gem, Montignac

Poza (imaginea) puncte Weight Watchers Rulada cu gem, Montignac

Denumire originală: Rulada cu gem, Montignac

Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Rulada cu gem, Montignac" din categoria "Mancaruri".

Puncte Weight Watchers 8.4 /100g Colesterol mg/100g
Grăsimi 17.8 g/100g Carbohidraţi 33.7 g/100g
Grăsimi saturate g/100g Fibre g/100g
Grăsimi polinesaturate g/100g Zaharuri g/100g
Grăsimi mononesaturate g/100g Proteine 10.1 g/100g
Sodiu mg/100g

Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic

Raporteaza date incorecte »

Alimente asemănătoare: gem, rulada

Informaţii/ingrediente

- 4 oua ( aprox 220 gr)

- 4 linguri rase fructoza ( aprox 35 gr)

- 2 linguri ulei de masline ( aprox 40 ml)

- 4 linguri faina integrala ( aprox 55 gr)

- 1 fiola esenta vanilie ( 10 ml)

- 4,5 lunguri gem fara zahar ( eu am pus de gutui - aprox 120 gr)

Descrierea producător/Mod de preparare

Se incinge cuptorul la  170 gr. Se unge o tava cu ulei si se tapeteaza cu faina. Se pune deoparte. Se aseaza o coala de hartie de copt care sa fie mai mare decat tava, se pune si ea deoparte.  Se separa ouale, se bat albusurile spuma , pana cand sunt tari bat. Apoi se mixeaza galbenusurile cu fructoza bine bine, pana si maresc  volumul. Apoi punem pe rand cele 2 linguri cu ulei. De acum  mixerul va merge incontinuu, nu il opriti nici pt o sec, si va merge la viteza cea mai mica.  Se adauga 2 linguri din albusurile batute spuma, apoi pe rand 2 linguri de faina. Mixerul merge incontinuu. Cam pe acum puneti si esenta. Se pun iar 2 linguri din albus, apoi pe rand si celelate 2 linguri de faina. Pe urma puneti pe rand cate 1 lingura din albusuri pana se termina.

Se pune compozitia in tava, si se da la cuptorul incins deja pt 5 min, max 7. se arde f repede. Scoatem tava si o intoarcem cu fundul in sus peste hartia de copt in asteptare. Pt a nu se prinde compozitia de tava, este f important sa ungeti bine tava cu ulei, nu cu margarina cum am facut eu si s a prins. Se unge rulada cu gem, apoi se ruleaza frumos. Se lasa la racit, iar apoi se serveste.

Alimente cu puncte mai mici din categoria "Mancaruri"

  1. Briose cu Nuci (8.4 puncte WW)
    Se amesteca ingredientele (nuci maruntite) si se formeaza biscuitii, care se dau la cuptor.
  2. Ciocolata de casa roxanika (8.4 puncte WW)
    260g lapte praf 100g zahar 30 cacao 30 alune de padure 150 margarina delma 150 apa plata
  3. Cuburi de ciocolata a la moni (8.3 puncte WW)
    SE FACE UN BLAT DIN CELE 6 OUA + ZAHARUL+FAINA . DUPA CE S A RACIT SE TAIE CUBULETE SIROPUL INDULCITORUL, MARGARINA, CACAUA, ESENTA, APA SE PUN LA FIERT, APOI SE ADAUGA CIOCOLATA , SE FIERB 3-5 ...
  4. Salam de biscuiti by Nicoleta 100 (8.3 puncte WW)
    Biscuitii se maruntesc. Toate ingredientele se amesteca si se formeaza un baton care se pun folie alimentara si se da la frigider pana cand se intareste.
  5. Bombe de biscuiti cu cocos (8.3 puncte WW)
    Biscuitii se maruntesc si se amesteca cu celalalte ingrediente in afara de cocos. Se modeleaza niste bilute si se dau prin cocos. Se lasa la rece cel putin 1/2h.

Alimente similare

  • Prajitura cu branza, Montignac (4.1 puncte WW)
    250 gr branza proaspata degresata 5 gr coaja de lamaie 3 oua 60 gr fructoza 1 praf de sare 10 ml ( merge si mai putin)ulei de masline pt uns forma ( l-am adaugat la calorii) 2 ml esenta de vanilie
  • Paine montignac, mayya (4.3 puncte WW)
    Am Obtinut 9 chifle crocante a cate 57 g fiecare,in total 532g de paine monti.
  • Paine tip Wasa, Montignac (3.6 puncte WW)
    Se amesteca toate ingredientele. Se lasa deoparte aprox 20 min. Intre timp se incinge cuptorul. Apoi se intinde o foaie subtire , se formeaza patratele, se pun pe o tava cu hartie de copt, se ...
  • Mousse ciocolata, Montignac (12.5 puncte WW)
    Se topeste ciocolata la bain-marie, galbenusurile se bat separat de albusuri, albusurile se bat spuma. Dupa ce s-a topit ciocolata se amesteca cu galbenusurile si apoi rapid si cu albusurile deoarece dupa amestecul cu galbenusurile ciocolata ...
  • Ciorba de legume si pui Montignac (1 puncte WW)
    Se fierbe carnea, se adauga restul de legume, cand sunt fierte se adauga sucul de rosii, se mai lasa 5 minute, se adauga sarea si leusteanul. Din aceste cantitati au iesit 2500 gr de ciorba.

Ultimele alimente adaugate
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: