Puncte Weight Watchers Souffle in straturi "Slabuta"
Denumire originală: Souffle in straturi "Slabuta"
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Souffle in straturi "Slabuta"" din categoria "Mancaruri".
Puncte Weight Watchers | 1.2 /100g | Colesterol | 13.4 mg/100g | |
Grăsimi | 1.4 g/100g | Carbohidraţi | 4.4 g/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Fibre | 1.7 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Zaharuri | 2 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Proteine | 9.9 g/100g | |
Sodiu | 111.5 mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: souffle
Informaţii/ingrediente
- Dovlecei, 850g
- Sare de/pentru masa, 3g
- Conopida, proaspata, 470g
- Praz, 43g
- Ceapa, 80g
- Cascaval 17% grasime, fara lactoza Oltermani, Valio, 112g
- Albus de ou, 120g
- Carne de curcan, pui (pana in 16 saptamani), piept, carne macra, cruda, 410g
- Ciuperci champignon crude, 535g
- Piper negru, 0.2g
Descrierea producător/Mod de preparare
- Conopida se rupe in buchetele. Se pune un castron cu apa la fiert, cand incepe sa fiarba, se adauga sarea, se amesteca pana la dizolvare si se adauga conopida, care se fierbe 10 minute. Dupa ce a fiert, se scurge de apa si se lasa la racit.
- Ciupercile se taie marunt.
- Carnea de curcan se fierbe pana cand se face moale.
- Ceapa si prazul se taie inele.
- Dovleceii se dau pe razatoare. Se pun intr-un castron, la foc mic. Se amesteca cu lingura, se tin pe foc cam 15 minute. Dupa, se pun intr-o sita la scurs.
- Se ia o forma, care se tapeteaza cu hartie de copt.
- Se aseaza primul strat - ciuperci taiate marunt. Se sareaza / pipereaza dupa gust.
- Se aseaza al doilea strat - carne de curcan taiata in bucati subtiri. Se sareaza/ pipereaza dupa gust.
- Se aseaza al treilea strat - piure de dovlecei, se sareaza/ pipereaza dupa gust.
- Se aseaza al patrulea strat - ceapa si prazul taiate inele.
- Se aseaza ultimul strat - conopida fiarta, taiata marunt si se sareaza.
- Deasupra se toarna albusurile batute spuma.
- La sfarsit, se presara cascavalul razuit.
- Se da la cuptor pentru 1 ora.
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Mancaruri"
- Varza de vara a la Adela (1.1 puncte WW)
2 kg varza alba 1 leg marar rosii 6 buc medii bine coapte rase si adaugate cand varza nu mai are zema de la fierbere - Legume asortate la cuptor (1.1 puncte WW)
ceapa, usturoi, cartofi, brocoli mix hortex, ciuperci, putin unt. - Mancare de pastai galbene a la Anqutz (1.1 puncte WW)
caliti ceapa in ulei, apoi adaugati bulionul, conservele (si cu ceva apa din ele) si delik'atul. fierbeti pana scade. - Ghiveci de legume cu orez basmati (1.1 puncte WW)
. - Souffle de conopida cu ciuperci (1.1 puncte WW)
Se amesteca toate ingredientele si se baga la cuptor pana se rumeneste.
Alimente similare
- Placinta cu branza si dovlecei in straturi “Slabuta” (1.1 puncte WW)
- Souffle de spanac, Slabuta (2.6 puncte WW)
Mod de preparare:Se toaca ceapa, ardeiul se taie in cubulete.Cu o furculita se piseaza telemeaua.Intr-o cratita se amesteca spanacul (daca este congelat, se fierbe 1 minut in apa, dupa care se scurge), cu oua, ceapa, ... - Budinca in 2 straturi (vanilie si capsuni) cu coacaze (1.4 puncte WW)
- Souffle de spanac (4.4 puncte WW)
- Souffle de dovlecei (2.5 puncte WW)
Se toaca ceapa si usturoiul,cu tot cu frunze,se dau dovlecei pe razatoare si se scurg bine de apa,la fel se procedeaza si cu branza. Se amesteca toate aceste ingrediente cu ouale(4 oua mai exact),se omogenizeaza,se condimenteaza ...