Puncte Weight Watchers Tarta cu blat de mamaliga, cu spanac, branza de burduf si mozzarella
Denumire originală: Tarta cu blat de mamaliga, cu spanac, branza de burduf si mozzarella
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Tarta cu blat de mamaliga, cu spanac, branza de burduf si mozzarella" din categoria "Mancaruri".
Puncte Weight Watchers | 3 /100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi | 4.8 g/100g | Carbohidraţi | 15.5 g/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Proteine | 7.3 g/100g | |
Sodiu | 312.6 mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: branza, spanac, mamaliga, tarta, mozzarella
Informaţii/ingrediente
- Branza burduf framantata, Vinca-Lact, 165g
- Spanac tocat portionat, congelat, Gradena, 400g
- Oua proaspete, Tip, 106g
- Mamaliga dietetica (gatita) a la Slabuta, 1100g
- Mozzarella, Real Quality, 75g
- Sare de/pentru masa, 6g
- Piper negru, 0.5g
Descrierea producător/Mod de preparare
- Se prepara mamaliga.
- Se ia o tava rotunda, se tapeteaza cu hartie de copt si se aseaza mamaliga, nivelandu-se cu mana.
- Se face o adancitura in mijloc pentru a se putea pune umplutura de spanac si branza.
- Se aseaza branza de burduf maruntita.
- Deasupra se pune spanacul decongelat si scurs de apa.
- Se sareaza si pipereaza.
- Peste spanac se toarna ouale batute bine.
- Peste, se aseaza mozzarella taiata rondele.
- Se da la cuptor la foc mediu, pentru 40 minute.
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Mancaruri"
- Ficatei de pui la cuptor a la Anqutz (2.9 puncte WW)
Curatam si spalam ficateii si ii lasam la scurs intr-un strecurator. Taiem o ceapa solzisori si o punem la calit, intr-o tigaie cu ulei. Dupa ce ficateii s-au scurs si avem si ceapa calita, luam un vas ... - Ciuperci umplute cu mozzarella (2.9 puncte WW)
- Budinca de conopida a la luiza254 (2.9 puncte WW)
se unge vasul yena cu untul, se presara jumatate din cantitatea de pesmat, se aseaza buchetelele de conopida oparita intr-o unda de apa clocotita (fara sa se inmoaie, sau cum va place), se pune sare ... - Buseu de spanac, South Beach faza I (2.8 puncte WW)
Ceapa se toaca marunt. Branza se marunteste. Ouale se bat bine. Spanacul de decongeleaza. Toate se amesteca bine si se pun intr-o forma tapetata cu hartie de copt, altfel se lipeste. Se face la foc mic cam 60 minute. - Chiftele din dovlecei si telemea de oaie (2.8 puncte WW)
Ceapa verde si usturoiul verde se toaca cu blenderul si se amesteca cu restul de ingrediente, apoi se formeaza chiftelele si se pun pe hartie de copt unsa cu putin ulei si se da la ...
Alimente similare
- Mamaliga cu branza de burduf, la cuptor (7.7 puncte WW)
Se face o mamaliga mai moale. Se unge cu unt o forma de sticla ce merge la foc. Se pune un strat subtire de mamaliga. Aceasta se aseaza usor, intinzand-o cu o lingura muiata in ... - Conopida gratinata (cu branza de burduf si mozzarella) (3.4 puncte WW)
Conopida se taie buchetele si se pune la fiert in apa cu sare, pentru 5 minute. Se scoate si se lasa la racit. Se ia un vas de yena, se aseaza conopida fiarta, deasupra se presara branza ... - Tarta cu branza de oaie, urda si spanac (4.1 puncte WW)
Se mixeaza toate ingredientele (ceapa si usturoiul facute in blender si apoi puse la oala cu spanacul la fiert). Compozitia se rastoarna intr-un vas de tarta yena si se da la cuptor pentru 30 minute. - Tarta spanac si branza de vaci, mayya (3.1 puncte WW)
Am calit ceapa,apoi am adaugat spanacul dezghetat in prealabil,am lasat la foc mic vreo 10 minute pana s-au inmuiat bine.Cand amestecul de spanac s-a racit un pic am adaugat smantana ,bramza si ouale si am ... - Pizza cu blat de mamaliga (1.7 puncte WW)