Puncte Weight Watchers Terci de ovaz cu caise uscate by Tina
Denumire originală: Terci de ovaz cu caise uscate
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Terci de ovaz cu caise uscate by Tina" din categoria "Mancaruri".
Puncte Weight Watchers | 1.2 /100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi | 1.7 g/100g | Carbohidraţi | 11 g/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Fibre | 1.8 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Proteine | 2.5 g/100g | |
Sodiu | mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: caisa, caise, ovaz, terci
Informaţii/ingrediente
- 150 ml apa incalzita
- 100 g iaurt 2.8% grasime
- 20g fulgi ovaz simplii
- 10g mix tarate grau, psyillium, ovaz, seminte in
- 20g caise uscate, neindulcite
- scortisoara
Descrierea producător/Mod de preparare
Se adauga ovazul in apa, se lasa 5-10 minute, apoi se adauga iaurtul, taratele, caisele maruntite, scortisoara
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Mancaruri"
- Terci de ovaz si tarate cu iaurt 2.8% grasime (1.1 puncte WW)
Se pun fulgii in apa calduta pana se umfla. Se adauga taratele, iaurtul, scortisoara. Nu lasati taratele in apa/iaurt prea mult timp pt. ca ele trebuie sa se umfle in stomac, nu in apa. - Spuma de cacao cu iaurt integral by Tina (1.1 puncte WW)
Se bat albusurile spuma, se incorporeaza iaurtul si restul ingredientelor. Se consuma cu fructe sau nuci, seminte. - Spuma de cacao cu iaurt by Tina (1.1 puncte WW)
Se bat albusurile spuma si la final se adauga indulcitorul, mirodeniile. Se aseaza un strat de albus, unul de iaurt. Delicios alaturi de fructe de sezon - Inghetata de capsuni si cirese (1.1 puncte WW)
se amesteca toate ingredientele in blender si se da la rece. - Desert cu aroma de rom, Lumy (1.1 puncte WW)
se amesteca toate ingredientele se serveste rece Din cantitatile de mai sus ies 250g (o cana)
Alimente similare
- Terci de ovaz cu tarate, stafide si iaurt by Tina (1.6 puncte WW)
Se lasa la inmuiat peste noapte stafidele, ovazul fulgi in iaurt in care se adauga apa pt. a nu deveni prea tare. Dimineata se adauga cacao, scortisoara, taratele si boabele de ovaz. Nu are nevoie de ... - Aluat/Batoane cu mere si caise uscate by Tina (2.8 puncte WW)
Se amesteca toate ingredientele, se adauga apa pentru omogenizare, se da la cuptor pe hartie de copt. Se taie in batonase, dupa ce se raceste - Terci de fulgi si boabe de ovaz cu tarate de psyillium, grau, ovaz (1.3 puncte WW)
Se lasa la frigider peste noapte 1 lingura de boabe de ovaz in apa rece. Dimineata se scurg de apa, ele fiind usor incoltite. Apa caldute, nu fierbinte pt. va distruge bobul de ovaz incoltit, se ... - Terci de ovaz (Porridge) (1.2 puncte WW)
Fierbem apa si fulgii de ovaz cca 2-3 min(pana cand se ingroasa).Oprim focul,adaugam cacaoa si indulcitorul si amestecam.Se mananca fie rece,fie cald.Dupa preferinte,putem adauga fructe uscate sau arome. Pofta mare! - Tarta cu caise a la Tina (1.8 puncte WW)