Puncte Weight Watchers Tocanita de ciuperci
Denumire originală: Tocanita de ciuperci
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Tocanita de ciuperci" din categoria "Mancaruri".
Puncte Weight Watchers | 0.4 /100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi | 0.2 g/100g | Carbohidraţi | 8 g/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Fibre | 2 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Proteine | 2.2 g/100g | |
Sodiu | mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: ciuperci, tocana, post
Informaţii/ingrediente
- ciuperci champignon 1kg
- 4 cepe medii 300g
- 6 rosii date la blender 715g
- 2 ardei grasi 325g
- 1 ardei iute 13g
- 2 linguri pure instant 18g
- coriandru, tarhon, cimbru si sare
Descrierea producător/Mod de preparare
Se curata ciupercile, se spala si se taie felii subtiri
Ceapa se taie rondele si se inabusa in apa impreuna cu ardeiul iute taiat rondele.
Se adauga ciupercile
Dupa ce scade apa se adauga rosiile si ardeiul gras taiat feliute
Se adauga condimentele si verdeata si se lasa la fiert.
la final se adauga cele doua linguri de pure pt a da consistenta mancarii
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Mancaruri"
- Tocanita de dovlecei (0.3 puncte WW)
- Amestec legume a la Bell (0.3 puncte WW)
- Mancare de fasole galbena, Incognito (0.3 puncte WW)
fasole -1700g rosii cubeti Olympia-400g vegeta-20g Ulei Monini-18g usturoi-10g ceapa-81g ardei capia-90g frunze patrunjel-36g 200ml apa - Ghiveci de legume a la Raluca (0.3 puncte WW)
- Mancarica de fasole verde cu ciuperci, a la polyana (0.3 puncte WW)
Alimente similare
- Tocanita de ciuperci a la Gea (2.1 puncte WW)
Se caleste ceapa, se pun apoi ciupercile fierte la calit mpreuna cu ceapa. Faina se amesteca separat cu laptele si apa si se toarna peste ciuperci. Inainte de a se stinge focul se pune smantana. - Tocanita de ciuperci cu pulpe de pui (1.8 puncte WW)
Se toaca ceapa si se caleste putin impreuna cu carnea taiata cubulete, se adauga ciupercile, se pune apa se lasa pe foc. Apoi se adauga pasta de tomate si delikatul. - Tocanita de ciuperci, Andrylici (1.5 puncte WW)
Se caleste ceapa in ulei, se adauga ciupercile si apa, condimentele, sarea si se lasa la foc mediu sa fiarba. Apoi se adauga ardeiul kapia si pulpele de pui taiate fasii si calite in putin ... - Tocanita de ciuperci a la Extasssy (1.4 puncte WW)
se curata si spala ciupercile (in cazul celor crude) se taie ceapa rondele si se pune la calit cu 2 lingurite de ulei de masline cand ceapa incepe sa devina lucioasa se adauga ciupercile si o cana ... - Tocanita ciuperci a la Lauricius (2.2 puncte WW)
Se calesc ceapa si usturoiul, se adauga ciupercile. Dupa ce incepe sa iasa din ele sucul propriu se pun ardeii tocati marunt. Se adauga bulionul, apa si condimentele. La final se pune patrunjelul tocat. Eu am ...