Puncte Weight Watchers Ceapa, galbena, sote (calita cateva minute)
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Ceapa, galbena, sote (calita cateva minute)" din categoria "Legume".
Puncte Weight Watchers | 3.2 /100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi | 10.8 g/100g | Carbohidraţi | 7.86 g/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Fibre | 1.7 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Proteine | 0.95 g/100g | |
Sodiu | 12 mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Toate drepturile pentru traducerea denumirii alimentelor
in limba romana sunt rezervate comunitatii Slabute.ro.
Orice publicare, reproducere si multiplicare fara autorizarea Slabute.ro, vor fi urmarite conform
Legii nr. 8/1996.
Raporteaza date incorecte »
Alimente asemănătoare: ceapa, sote, galbena, calita, cateva, minute
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Ceapa, galbena, sote (calita cateva minute)"
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Legume"
- Hasma (cruda) (1.4 puncte WW)
- Ceapa, cioreasca (Allium fistulosum), cruda (0.7 puncte WW)
- Ceapa (0.6 puncte WW)
- Ceapa, gatita, fiarta, scursa de apa, fara sare (0.6 puncte WW)
- Ceapa, gatita, fiarta, scursa de apa, cu sare (0.6 puncte WW)
Alimente similare
- Cartof fiert cu ceapa calita si ou (6.2 puncte WW)
Se fierb 3 cartofi. Apoi se pune ceapa la inabusit cu putin ulei si sare, se adauga peste cartofii fierti si dati pe razatoare si se sparg 2-3 oua peste toata compozitia. Se mai invarte ... - Omleta cu pastai fasole galbena si ceapa (7.3 puncte WW)
oua ulei masline ceapa fasole galbena sare - Ciuperci sote (2 puncte WW)
Se pune totul intr-o tigaie adanca si se caleste la foc mic pana e gata. - Ficat de pui sote (4.7 puncte WW)
Se caleste ceapa, usturoiul si ardeiul in ulei, se adauga ficatul taiat bucati. Se serveste cu mamaliguta sau piure de cartofi. - Sote de morcovi si patrunjel (0.4 puncte WW)
Se taie morcovii, patrunjelul si usturoiul felii, sau se dau prin razatoare. Apoi se calesc cu uleiul de masline, se acopera si se lasa 20 min.