Puncte Weight Watchers Omleta cu pastai fasole galbena si ceapa
Denumire originală: Omleta cu pastai fasole galbena si ceapa
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Omleta cu pastai fasole galbena si ceapa" din categoria "Oua".
Puncte Weight Watchers | 7.3 /100g | Colesterol | 248 mg/100g | |
Grăsimi | 24.8 g/100g | Carbohidraţi | 5.3 g/100g | |
Grăsimi saturate | 0 g/100g | Fibre | 1.9 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | 0 g/100g | Zaharuri | 0 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | 0 g/100g | Proteine | 9.4 g/100g | |
Sodiu | 129 mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: oua, fasole, omleta, ceapa, pastai
Informaţii/ingrediente
- oua
- ulei masline
- ceapa
- fasole galbena
- sare
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Oua"
- Omleta cu ceapa, ciuperci si smantana (7 puncte WW)
- Omleta taraneasca (6.4 puncte WW)
se toaca ceapa si salamul apoi se prajesc putin dupa care se adauga ouale si se mai lasa putin pe foc - Omleta cu cascaval si parizer de pui (6.1 puncte WW)
se taie cascavalul si parizerul cubulete si se amesteca cu ouale si se prajeste in tigaia de teflon cu putin ulei de masline. - Omleta cu emmenthaler si smantana (6 puncte WW)
5 oua, 100g emmenthaler, 100 gr smantana de frisca Lactis - Omleta simpla a la Mika (5.9 puncte WW)
2 oua 5 g ulei masline
Alimente similare
- Mancare de fasole galbena, pastai (1.2 puncte WW)
Camil ceapa si morcovul in ulei de masline. Adaugam pastaile, amestecam si turnam apa cat sa treaca peste legume. Lasam sa fiarba bine bine, adaugam un rantas facut din apa si faina. Mai lasam putin pe foc, condimentam ... - Fasole, pastai, galbena, crude (0 puncte WW)
- Fasole galbena pastai inabusita cu usturoi (0.3 puncte WW)
Se pun pastaile taiate marime potrivita intr-o tigaie suficient de inalta se adauga uleiul, sare, piper si putina apa(lasa ele). Se pune un capac si se fierbe pe foc mic inabusit pana se inmoaie pastaile si ... - Omleta cu fasole galbena by Tina (3.6 puncte WW)
- Pastai galbene (fasole galbena), proaspete, crude (0 puncte WW)