Puncte Weight Watchers Fenicul gratinat by LoLy
Denumire originală: Fenicul gratinat
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Fenicul gratinat by LoLy" din categoria "Mancaruri".
Puncte Weight Watchers | 5.5 /100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi | 17.5 g/100g | Carbohidraţi | 7.3 g/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Fibre | 6.6 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Proteine | 14.9 g/100g | |
Sodiu | 0.1 mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: fenicul, gratin
Informaţii/ingrediente
- fenicul - 2 kg
- oua - 6 buc
- smantana - o cutie
- cascaval pecorino - 100 gr
Descrierea producător/Mod de preparare
Se fierb 2 kg de fenicul.
Se pun intr-o tava, se toarna peste 6 oua, o smantana si 100g cascaval si se da la cuptor la rumenit.
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Mancaruri"
- Musaca (5.2 puncte WW)
700 gr. carne tocata amestec 1500 gr. cartofi 6 oua 200 gr. ceapa tocata 300 gr. rosii 50 gr. ulei 10 gr. secretul gustului 10 gr. patrunjel si marar sare dupa gust Se amesteca carnea cu ceapa tocata, rosiile date prin razatoare, 3 oua, ... - Bietole "pane", VAmedeea (5 puncte WW)
- Se dau bietolele prin oul batut bine si amestecat cu parmezan - se prajesc in ulei - se condimenteaza dupa gust - Soufle de dovlecei musi25 (5 puncte WW)
Se fierb dovlecei, curatati si taiati rondele, se pun un rand pe fundul unei cratiti, apoi amestecul format din celelalte ingrediente, apoi iar un rand de dovlecei pana la sfarsit. Apoi se pune cascavalul ras. Se da ... - Piftele de naut (4.8 puncte WW)
- Cartofi cu pesmet la cuptor (4.1 puncte WW)
Se aseaza hartie de copt pe o tava ce urmeaza sa fie bagata la cuptor si se unge cu ulei. Cartofii se taie in bucati mai mari, se usuca bine si se dau prin pesmet si ...
Alimente similare
- Ciorba Loly (0.6 puncte WW)
- Ciorba cartofi si naut a la Loly (0.5 puncte WW)
- Pastarnac gratinat (2 puncte WW)
Se curata pastarnacul de coaja si de impuritati, se indeparteaza cotorul daca e lemnos, se taie in bucati/fasii, se aseaza intr-o tava unsa in prealabil cu putin ulei. Se amesteca restul ingredientelor intr-o cratita la foc ... - Fenicul (0 puncte WW)
- Fenicul, bulb, crud (0 puncte WW)