Prezentare Calculator Nutriţional Slăbuţe - Partea 1 Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei

Puncte Weight Watchers Paine din tarate de ovaz - Dukan Atac

Denumire originală: Paine tarate de ovaz

Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Paine din tarate de ovaz - Dukan Atac" din categoria "Mancaruri".

Puncte Weight Watchers 3.7 /100g Colesterol mg/100g
Grăsimi 7.3 g/100g Carbohidraţi 14.5 g/100g
Grăsimi saturate g/100g Fibre g/100g
Grăsimi polinesaturate g/100g Zaharuri g/100g
Grăsimi mononesaturate g/100g Proteine 10.6 g/100g
Sodiu 2400 mg/100g

Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic

Raporteaza date incorecte »

Alimente asemănătoare: paine, tarate, ovaz

Informaţii/ingrediente

  • Tarate de ovaz, Sano Vita, 30g
  • Iaurt Nutriday 0% grasime, Danone, 30g
  • 1 Ou de gaina
  • Branza proaspata partial degresata sau degresata, 40g
  • Sare de/pentru masa, 3g
  • Chimen, seminte, 1g

Descrierea producător/Mod de preparare

Ingredientele se omogenizeaza si se lasa 10 -15 minute sa se umfle. Intr-o tava cu foaie de copt se formeaza turtite subtiri. Mie mi-au iesit 6 turtite dar puteau iesi chiar 8-9. Se dau la cuptorul incins la 180 grade pentru 15-20 minute. Pofta buna!

Alimente cu puncte mai mici din categoria "Mancaruri"

  1. Paine tip Wasa, Montignac (3.6 puncte WW)
    Se amesteca toate ingredientele. Se lasa deoparte aprox 20 min. Intre timp se incinge cuptorul. Apoi se intinde o foaie subtire , se formeaza patratele, se pun pe o tava cu hartie de copt, se ...
  2. Paine proteica cu tarate "Slabuta" (3.6 puncte WW)
    In 500 ml apa calduta se pune fructoza, drojdia, toata tarata si 225 gr faina. Se amesteca bine. Se pune intr-un loc cald (cuptor putin incalzit), pentru 45 minute. Se adauga uleiul, sarea si restul de faina, ...
  3. Paine proteica multicereale (3.6 puncte WW)
    Se amesteca ingredientele uscate, drojdia se dizolva in apa calduta si se inglobeaza prima in amestecul de faina, apoi se adauga restul de apa, cat sa iasa o coca destul de moale si lipicioasa, care ...
  4. Paine integrala de secara, a la mayya (3.4 puncte WW)
    430 g faina integrala de secara,300 ml apa,25 g drojdie;1 lingurita sare ;10 g fructoza;10 g seminte de in;10 g ou(am uns painea);
  5. Paine montignac faza 1, mayya (3.4 puncte WW)
    Am amestecat toate ingredientele cu un tel,apoi am framantat pana am obtinut un aluat care nu se lipea nici de maini nici de vas.Am obtinut 800 g paine.

Alimente similare


Ultimele alimente adaugate
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: