Puncte Weight Watchers Piept de pui umplut cu ciuperci in sos de vin alb
Denumire originală: Piept de pui umplut cu ciuperci in sos de vin alb
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Piept de pui umplut cu ciuperci in sos de vin alb" din categoria "Mancaruri".
Puncte Weight Watchers | 3.1 /100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi | 2.5 g/100g | Carbohidraţi | 7.4 g/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Fibre | 0.9 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Zaharuri | 1.1 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Proteine | 22.8 g/100g | |
Sodiu | 294.2 mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: pui, vin, sos, ciuperci, piept
Informaţii/ingrediente
- Piept de pui: 800g (5 bucati)
- Ciuperci de cultura, Pleurotus: 500g
- Morcovi: 213g
- Ceapa rosie: 131g
- Usturoi: 20g
- Ulei de masline: 1 lingura
- Vin alb sec: 100ml
- sare: 1 lingurita
- piper: 2g
Descrierea producător/Mod de preparare
Ceapa si usturoiul tocate se pun la calit in ulei cu putina apa. Se adauga morcovii rasi si ciupercile taiate mai mic.
Se adauga putina apa si 25 ml vin alb si se lasa sa fiarba la foc mic, amestecandu-se, pana se evapora tot lichidul.
Pieptul de pui se clateste in jet de apa rece si se sterge cu un prosop.
Fiecare piept de pui se taie in doua pana la jumatate si se bate cu ciocanul de snitele pana se obtine o bucata mai mare de carne.
Fiecare bucata se umple cu amestecul de ciuperci si se aseaza intr-o tava sau o forma termorezistenta.
Se toarna peste restul de vin, impreuna cu 200ml apa. Se da la cuptorul preincalzit aproximativ o ora, la foc mic spre mediu, la inceput acoperit, apoi se descopera pentru a se rumeni.
Se mai toarna din sos peste bucatile de pui din cand in cand.
Pofta buna!
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Mancaruri"
- Friptura de porc cu mere - jolye79 (3.1 puncte WW)
- se unge carnea feliata cu un amestec facut din mustar, miere, sare, piper, cimbru si se lasa 30 minute la rece; - se taie merele cuburi, se pun intr-o tava pentru cuptor, deasupra se aseaza carnea; - ... - Ostropel de iepure de casa, pentru cardiaci cu grupa sanguina B III, Lucia Aur (3.1 puncte WW)
Bucatile de carne de iepure (cel de casa nu e nevoie sa fie fezandat, pentru ca e foarte fraged) se prajesc in ulei. Cand sunt rumene, se adauga ceapa si se prajeste usor, adaugand condimentele: piper, ... - Frigarui a la Extasssy varianta 2 (2.9 puncte WW)
INGREDIENTE: 300 g muschi de vita slab 300 g piept de pui 200 g rosii 1 lingurita ulei de masline piper busuioc chilly marar condimente pentru pui PREPARARE: carnea de pui si de vita se taie cubulete si de condimenteaza si se unge cu ulei, apoi ... - Pulpe pui la cuptor, cu masline si rosii (2.8 puncte WW)
- Piept de curcan la gratar, Cetateregala (2.8 puncte WW)
Se feliaza pieptul de curcan si se bate pentru a avea o grosime uniforma. Se pune piper, sare si condimente de gratar si se lasa 30 de minute. Se incalzeste tigaia grill si se pun feliutele de ...
Alimente similare
- Piept de pui umplut (2.8 puncte WW)
Pieptul de pui se taie in 2 si se spala bine. Cu grija cu un cutit bine ascutit se face un "buzunaras" in pieptul de pui, cat mai adanc. Branza de vaci se amesteca cu ceapa, marar ... - Piept de pui umplut cu cas si ierburi aromatice (4.7 puncte WW)
Casul de amesteca cu usturoiul pisat, busuiocul, cimbrul si jumatate de lingurita de sare. Se face un "buzunar" in pieptul de pui si se introduce umplutura, si se preseaza carnea astfel incat sa se inchida "buzunarul". Se ... - Piept de pui umplut cu spanac in sos de rosii, by Riss (2 puncte WW)
Pieptul de pui se spala si se portioneaza, iar in fiecare bucata se face cate un buzunaras. In el punem cateva feliute de usturoi si spanacul decongelat. Buzanarul se inchide cu o scobitoare. Condimentam pieptul de pui ... - Piept curcan pane umplut cu cascaval, gatit (9.3 puncte WW)
Se incinge uleiul si se prajesc paneurile - Scaloppine (piept de pui) cu ciuperci (4.8 puncte WW)
Feliile de piept de pui se trec prin faina, se pui in tigaie si se frig in 20g de unt(1 mii pe o parte si 1 min pe alta parte) se scot si se pun ...