Puncte Weight Watchers Pilaf cu dovlecei a la buni
Denumire originală: Pilaf cu dovlecei a la buni
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Pilaf cu dovlecei a la buni" din categoria "Mancaruri".
Puncte Weight Watchers | 3.2 /100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi | 7.5 g/100g | Carbohidraţi | 13 g/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Proteine | 2 g/100g | |
Sodiu | mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: dovlecei, pilaf
Informaţii/ingrediente
- Dovlecei 500 g.
- Orez bob pufos pentru pilaf Deroni 200 g.
- Ceapa 125 g.
- Rosii 250 g.
- Ulei de floarea soarelui Floriol 100 ml.
- Marar verde 15 g.
- Apa cca. 700 ml.
Descrierea producător/Mod de preparare
- Dovleceii de curata si se taie cubulete.
- Ceapa curatata se toaca marunt.
- Rosiile se decojesc, se curata de samburi si se taie cubulete.
- Orezul se spala si se scurge bine de apa.
- Mararul verde se spala bine, se zvanta si se taie marunt.
- Intr-o tigaie se pune 1/3 din ulei in care se calesc putin dovleceii. Se adauga rosiile, se mai calesc putin, apoi se lasa deoparte.
- Intr-o alta tigaie se pune restul de ulei in care se caleste ceapa pana se inmoaie putin si apoi se adauga orezul . Se continua calirea cca. 20 de minute, adaugandu-se cate putina apa din cand in cand.
- Se amesteca cele doua compozitii, se adauga mararul verde tocat, restul de apa, sare si se introduce vasul in cuptorul incins pentru cca. 30 de minute.
- Daca se usuca prea tare si orezul nu este fiert, se mai ad auga putina apa fierbinte.
- Rezulta cca. 1400 g. preparat finit – pilaf cu dovlecei.
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Mancaruri"
- Piure de cartofi by gainusafermecata (3.1 puncte WW)
Se fierb cartofii. Se pun toate ingredientele in blender si se mixeaza. - Pilaf a la Extasssy (3 puncte WW)
INGREDIENTE: 300g orez o ceapa potrivita 2-3 rosii potivite 1 cub Maggi concentrat de pui 2 lingurite ulei de masline PREPARARE: Ceapa se taie rondele si impreuna cu rosiile se calesc pentru cateva minute peste ele se adauga orezul si apa cand dau in ... - Orez/Pilaf cu inimi de pasare (3 puncte WW)
Se pun pe foc intr-o cratita inimile cu putina apa pana lasa grasime. Se pune ceapa si ciupercile tocate si se mai lasa pana se inmoaie. Se adauga orezul si de 3 ori apa cat volumul orezului ... - Pilaf Roxy (2.8 puncte WW)
- Humus, by Sunshine (2.8 puncte WW)
Se pune faina cu 2, 3 cani de apa la inmuiat aprox 2 ore. Apoi se pune pe foc sa fiarba aprox 10 min. Nu va speriati, iese ca mamaliga. Se ia de pe foc, ...
Alimente similare
- Supa crema de conopida a la buni (0.6 puncte WW)
Se desface conopida buchetele. Se caleste ceapa tocata, morcovul razuit si cartoful taiat cubulete in ulei pana ceapa e moale. Se adauga usturoiul strivit, sare, piper si apa. Se fierbe totul la foc mediu cam 10 minute ... - Supa de pasare cu zarzavat si taitei a la buni (1.6 puncte WW)
Pulpele de pui se curata de grasime si se taie cubulete. Morcovii, patrunjelul si telina se taie julien. Ceapa se toaca marunt. Carnea se pune in apa si se lasa sa dea doua –trei clocote, timp in care ... - Pilaf (2.1 puncte WW)
Se pune supa la fiert si cand incepe sa fiarba se adauga toate ingredientele, se amesteca si se lasa la foc mic pana e gata. - Pilaf a la Extasssy (3 puncte WW)
INGREDIENTE: 300g orez o ceapa potrivita 2-3 rosii potivite 1 cub Maggi concentrat de pui 2 lingurite ulei de masline PREPARARE: Ceapa se taie rondele si impreuna cu rosiile se calesc pentru cateva minute peste ele se adauga orezul si apa cand dau in ... - Pilaf cu sunca (6.7 puncte WW)
Se curata si se toaca ceapa, se toaca si ardeiul cu sunca apoi se prajesc in ulei, se adauda curry, un pic de apa apoi se pune orezul, si se completeaza cu apa, se lasa ...