Puncte Weight Watchers Bagheta cu unt si plante aromatice, Penny Markt
Denumire originală: Baguette KRAUTER
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Bagheta cu unt si plante aromatice, Penny Markt" din categoria "Fast-food".
Puncte Weight Watchers | 6.6 /100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi | 11.8 g/100g | Carbohidraţi | 42.1 g/100g | |
Grăsimi saturate | 7.5 g/100g | Fibre | 2.9 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Zaharuri | 1.8 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Proteine | 7.5 g/100g | |
Sodiu | 400 mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: unt, bagheta
Informaţii/ingrediente
Bagheta: făină de grâu, apă, drojdie, sare de bucătărie iodată, agent de coacere.
Umplutură de unt şi plante aromatice (18%): unt, preparat de mirodenii şi plante aromatice (pătrunjel, mărar, usturoi, ceapă, boia de ardei, piper), sare de bucătărie iodată.
Descrierea producător/Mod de preparare
Bagheta cu umplutura din unt si plante aromatice se va scoate din ambalaj şi se vacoace timp de circa 7 minute la aprox. 200'C, pe o tavă de cuptor, dispusă pe şina de mijloc acuptorului preîncălzit anterior, până cânt bagheta va deveni maroniu-aurie. În cazul în carebaghetaa fost congelată, timpul de coacere va fi de aprox. 10 minute.
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Fast-food"
- Cartofi prajiti, McDonald's (6.6 puncte WW)
- Placinta cu crema de vanilie si afine, McDonalds (6.6 puncte WW)
- Pateuri cu carne de pui, Auchan (6.6 puncte WW)
- Fast Foods, Cheeseburger; dublu, burger mare; cu condimente (6.6 puncte WW)
- Fast Foods, Pui pane prajit, ciocanele (pulpe) de pui, carne cu piele (6.6 puncte WW)
Alimente similare
- Piept de pui cu ierburi aromatice, by Riss (3.3 puncte WW)
Pieptul de pui se taie felii se condimenteaza cu sare, piper si usturoi. Rozmarinul si oregano se toaca marunt si se pun peste pui. Se da la cuptor pana e gata. - Piept de pui umplut cu cas si ierburi aromatice (4.7 puncte WW)
Casul de amesteca cu usturoiul pisat, busuiocul, cimbrul si jumatate de lingurita de sare. Se face un "buzunar" in pieptul de pui si se introduce umplutura, si se preseaza carnea astfel incat sa se inchida "buzunarul". Se ... - Bagheta (5.8 puncte WW)
- Bagheta frantuzeasca (4.6 puncte WW)
- Bagheta vieneza integrala (5.9 puncte WW)