Puncte Weight Watchers Baton Musli cu glazura de ciocolata cu lapte, SanoVita
Denumire originală: Baton Musli cu glazura de ciocolata cu lapte
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Baton Musli cu glazura de ciocolata cu lapte, SanoVita" din categoria "Cereale".
Puncte Weight Watchers | 10.8 /100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi | 18 g/100g | Carbohidraţi | 66.8 g/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Proteine | 8.4 g/100g | |
Sodiu | mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: ciocolata, lapte, musli, baton, glazura
Informaţii/ingrediente
Glazura de ciocolata cu lapte (23%), zahar, unt de cacao, lapte praf integral, lecitina de soia, fulgi de ovaz integrali, cereale expandate (faina de porumb, faina de grau, ulei vegetal), produs din cereale cu cacao (3%), scortisoara, miere.
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Cereale"
- Batoane de cereale (Mishutza) (10.5 puncte WW)
- Baton Musli cu arahide, SanoVita (10.5 puncte WW)
Arahide (28%), fulgi de ovaz integral, cereale expandate (faina de porumb, faina de grau, faina de orez), sare, ulei de palmier, fulgi de porumb (porumb, extract din malt de orez), miere, lecitina de soia. - Muesli bar cu afine, Country BARN (10.5 puncte WW)
- Baton de cereale cu ciocolata si alune, Wasa (10.5 puncte WW)
- Baton musli cu glazura de ciocolata cu lapte si banane, Fit&Activ (10.4 puncte WW)
Alimente similare
- Ecler (eclere), umplut cu crema de oua si lapte, cu glazura de ciocolata, preparat dupa reteta (6.4 puncte WW)
- Baton SoiaSnack cu glazura de banana (10 puncte WW)
- Prajitura, de ciocolata, preparata obisnuit cu glazura de ciocolata (8.1 puncte WW)
- Tort de arahide cu glazura de ciocolata (15.6 puncte WW)
- Negresa de post, cu glazura de ciocolata a la Andrada (8.5 puncte WW)
Se amesteca totul pana sa face crema si se pune in tava unsa si tapetata cu faina. Se coace la foc potrivit 30-35 de minute. Se verfifica cu o scobitoare si daca e gata se lasa ...