Puncte Weight Watchers Biscuiti de vanilie si crema de cacao, Rollito
Denumire originală: Biscuiti de vanilie si crema de cacao Rollito
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Biscuiti de vanilie si crema de cacao, Rollito" din categoria "Dulciuri".
Puncte Weight Watchers | 12.1 /100g | Colesterol | 0 mg/100g | |
Grăsimi | 22.5 g/100g | Carbohidraţi | 68.5 g/100g | |
Grăsimi saturate | 0 g/100g | Fibre | 0 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | 0 g/100g | Zaharuri | 0 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | 0 g/100g | Proteine | 5.4 g/100g | |
Sodiu | 0 mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: biscuiti, biscuiti cu crema, biscuiti cu cacao, biscuiti de vanilie, biscuiti rollito
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Biscuiti de vanilie si crema de cacao, Rollito"
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Dulciuri"
- Biscuiti crocanti cu ciocolata si alune Quirks, McVities (12 puncte WW)
- Biscuiti crocanti cu ciocolata Quirks, McVities (12 puncte WW)
- Eugenie cu frisca, Phoenix (12 puncte WW)
- Biscuit cu ciocolata, Vivani (12 puncte WW)
- Biscuiti de cacao cu crema de lapte si nuca de cocos, Katy (12 puncte WW)
Alimente similare
- Biscuiti sandwich cu crema de cacao, Dejavu, Romdil (9.9 puncte WW)
- Inghetata de cacao si vanilie by Mirabella (4.3 puncte WW)
Se,separa gălbenușurile de albușuri. Se amesteca cu fructoza.(m-ai oprim putina fructoza) Se adauga cacao.Se amesteca încet cu lingura ,nu cu mixerul pentru ca sare praful de cacao.Dupa se adauga 300g smantana si se amesteca bine.Se bat albusurile ... - Inghetata light de cacao&vanilie (3.6 puncte WW)
Smantana 12% grasime, Albalact, 311g Cacao, continut scazut de grasimi, Dr. Oetker, 10g Fructoza, 25g Albus de ou, crud, proaspat, 68g Esenta de vanilie,3g - Crema de vanilie (6.6 puncte WW)
- Tarta cu crema de vanilie (6 puncte WW)
1.Pentru blat,framanti un aluat potrivit de tare din toate ingredientele si il lasi o ora la rece.Ungi o tava de tarta cu unt si o tapetezi cu faina,asezi aluatul,il intinzi cu mana pe peretii formei pana ...