Puncte Weight Watchers Biscuiti vanilie cu crema de cacao, RoStar
Denumire originală: Biscuiti vanilie cu crema de cacao
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Biscuiti vanilie cu crema de cacao, RoStar" din categoria "Dulciuri".
Puncte Weight Watchers | 10.9 /100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi | 18 g/100g | Carbohidraţi | 70.7 g/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Proteine | 6.7 g/100g | |
Sodiu | mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: cacao, biscuite, vanilie, crema
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Biscuiti vanilie cu crema de cacao, RoStar"
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Dulciuri"
- Biscuiti cu Crema de Cacao, Gusturi Romanesti, 365 (10.9 puncte WW)
- Biscuiti crocanti Maria Dorada, Gullon (10.9 puncte WW)
- Biscuiti cu portocale umpluti cu crema de cacao Biskrem, Ulker (10.9 puncte WW)
- Biscuiti vanilie cu crema cacao Eugenie Sweet Love, Rostar (10.9 puncte WW)
- Biscuiti cu crema de cacao - eugenia, Phoenix (10.9 puncte WW)
Alimente similare
- Biscuiti sandwich cu crema de cacao, Dejavu, Romdil (9.9 puncte WW)
- Inghetata light de cacao&vanilie (3.6 puncte WW)
Smantana 12% grasime, Albalact, 311g Cacao, continut scazut de grasimi, Dr. Oetker, 10g Fructoza, 25g Albus de ou, crud, proaspat, 68g Esenta de vanilie,3g - Inghetata de cacao si vanilie by Mirabella (4.3 puncte WW)
Se,separa gălbenușurile de albușuri. Se amesteca cu fructoza.(m-ai oprim putina fructoza) Se adauga cacao.Se amesteca încet cu lingura ,nu cu mixerul pentru ca sare praful de cacao.Dupa se adauga 300g smantana si se amesteca bine.Se bat albusurile ... - Crema de vanilie (6.6 puncte WW)
- Tarta cu crema de vanilie (6 puncte WW)
1.Pentru blat,framanti un aluat potrivit de tare din toate ingredientele si il lasi o ora la rece.Ungi o tava de tarta cu unt si o tapetezi cu faina,asezi aluatul,il intinzi cu mana pe peretii formei pana ...