Prezentare Calculator Nutriţional Slăbuţe - Partea 1 Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei

Puncte Weight Watchers Branza degresata sau cu continut scazut de grasimi, obtinuta prin pasteurizare, Kraft Velveeta

Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Branza degresata sau cu continut scazut de grasimi, obtinuta prin pasteurizare, Kraft Velveeta" din categoria "Branzeturi".

Puncte Weight Watchers 5.3 /100g Colesterol 42 mg/100g
Grăsimi 10.6 g/100g Carbohidraţi 11.8 g/100g
Grăsimi saturate 7.1 g/100g Fibre 0 g/100g
Grăsimi polinesaturate g/100g Zaharuri 8.5 g/100g
Grăsimi mononesaturate g/100g Proteine 19.6 g/100g
Sodiu 1586 mg/100g

Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic

Toate drepturile pentru traducerea denumirii alimentelor in limba romana sunt rezervate comunitatii Slabute.ro. Orice publicare, reproducere si multiplicare fara autorizarea Slabute.ro, vor fi urmarite conform Legii nr. 8/1996.

Raporteaza date incorecte »

Alimente asemănătoare: branza, grasimi, continut, scazut, degresata, obtinuta

Informaţii/ingrediente

Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Branza degresata sau cu continut scazut de grasimi, obtinuta prin pasteurizare, Kraft Velveeta"

Alimente cu puncte mai mici din categoria "Branzeturi"

  1. Branza Telemea Traditionala de Ibanesti, Gusturi Romanesti, Mega Image (5.2 puncte WW)
  2. Telemea de capra, 365 (5.2 puncte WW)
  3. Branza Fagaras, Natura (5.2 puncte WW)
    50% branza proaspata si 50% smantana fermentata
  4. Crema de branza proaspata cu ceapa verde, Almette (5.2 puncte WW)
    Ingrediente: branza proaspata de vaca, ceapa verde (0.24%), sare, condimente, aroma naturala:usturoi, agenti de ingrosare (guma de guar, caragenan, guma de seminte de carruba)
  5. Crema de branza proaspata Almette Yogurt, Hochwald (5.2 puncte WW)

Alimente similare


Ultimele alimente adaugate
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: