Puncte Weight Watchers Carne de pui, broiler sau fryer (pui intre 7 - 13 saptamani), aripa, carne macra, cruda
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Carne de pui, broiler sau fryer (pui intre 7 - 13 saptamani), aripa, carne macra, cruda" din categoria "Carne".
Puncte Weight Watchers | 2.8 /100g | Colesterol | 57 mg/100g | |
Grăsimi | 3.54 g/100g | Carbohidraţi | 0 g/100g | |
Grăsimi saturate | 0.94 g/100g | Fibre | 0 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | 0.8 g/100g | Zaharuri | 0 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | 0.85 g/100g | Proteine | 21.97 g/100g | |
Sodiu | 81 mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Toate drepturile pentru traducerea denumirii alimentelor
in limba romana sunt rezervate comunitatii Slabute.ro.
Orice publicare, reproducere si multiplicare fara autorizarea Slabute.ro, vor fi urmarite conform
Legii nr. 8/1996.
Raporteaza date incorecte »
Alimente asemănătoare: carne, pui, aripa, broiler, fryer
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Carne de pui, broiler sau fryer (pui intre 7 - 13 saptamani), aripa, carne macra, cruda"
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Carne"
- Carne de pui, ficat, toate clasele (de pui), crud (2.8 puncte WW)
- Pipote de pui broiler congelate (pui de Vispas), Vispas si Co (2.8 puncte WW)
- Ficat de pui, Albert Heijn (2.8 puncte WW)
- Carne de pui tocata, Danpo (2.8 puncte WW)
- Pulpe pui dezosate, Fragedo, Transavia (2.7 puncte WW)
Alimente similare
- Carne de pui, broiler sau fryer (pui intre 7 - 13 saptamani), aripa, carne macra, gatita, innabusita (4.2 puncte WW)
- Carne de pui, broiler sau fryer (pui intre 7 - 13 saptamani), aripa, carne macra, gatita, prajita (5 puncte WW)
- Carne de pui, broiler sau fryer (pui intre 7 - 13 saptamani), aripa, carne macra, gatita, la cuptor, fripta (4.7 puncte WW)
- Carne de pui, broiler sau fryer (pui intre 7 - 13 saptamani), aripa, carne si piele, cruda (5.8 puncte WW)
- Carne de pui, broiler sau fryer (pui intre 7 - 13 saptamani), carne rosie, carne macra, cruda (2.9 puncte WW)