Puncte Weight Watchers Carne de pui, pui de 14 saptamani (intre 2,27 kg - 3,18 kg), maruntaie, crude
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Carne de pui, pui de 14 saptamani (intre 2,27 kg - 3,18 kg), maruntaie, crude" din categoria "Carne".
Puncte Weight Watchers | 3 /100g | Colesterol | 236 mg/100g | |
Grăsimi | 5.04 g/100g | Carbohidraţi | 1.14 g/100g | |
Grăsimi saturate | 1.54 g/100g | Fibre | 0 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | 1.26 g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | 1.28 g/100g | Proteine | 18.14 g/100g | |
Sodiu | 77 mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Toate drepturile pentru traducerea denumirii alimentelor
in limba romana sunt rezervate comunitatii Slabute.ro.
Orice publicare, reproducere si multiplicare fara autorizarea Slabute.ro, vor fi urmarite conform
Legii nr. 8/1996.
Raporteaza date incorecte »
Alimente asemănătoare: carne, pui, crude, maruntaie
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Carne de pui, pui de 14 saptamani (intre 2,27 kg - 3,18 kg), maruntaie, crude"
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Carne"
- Maruntaie de pui (2.9 puncte WW)
- Piept de pui la gratar (2.9 puncte WW)
- Carne de pui, broiler sau fryer (pui intre 7 - 13 saptamani), maruntaie, crude (2.9 puncte WW)
- Carne de pui, broiler sau fryer (pui intre 7 - 13 saptamani), carne rosie, carne macra, cruda (2.9 puncte WW)
- Carne de pui, ficat, toate clasele (de pui), crud (2.8 puncte WW)
Alimente similare
- Carne de pui, broiler sau fryer (pui intre 7 - 13 saptamani), maruntaie, crude (2.9 puncte WW)
- Carne de pui, broiler sau fryer (pui intre 7 - 13 saptamani), carne cu piele, maruntaie si gat, crude (5.5 puncte WW)
- Carne de pui, pui de 14 saptamani (intre 2,27 kg - 3,18 kg) folosit la friptura, carne cu piele, maruntaie si gat, crude (5.6 puncte WW)
- Carne de pui, pui de 14 saptamani (intre 2,27 kg - 3,18 kg), maruntaie, gatite, fierte la foc mic (3.7 puncte WW)
- Carne de pui, broiler sau fryer (pui intre 7 - 13 saptamani), carne cu piele, maruntaie si gat, innabusite (5.4 puncte WW)