Puncte Weight Watchers Ciocolata amara 65% cacao, Schogetten
Denumire originală: Dark Chocolate 65% cocoa
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Ciocolata amara 65% cacao, Schogetten" din categoria "Dulciuri".
Puncte Weight Watchers | 12.7 /100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi | 33 g/100g | Carbohidraţi | 40 g/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Proteine | 9.9 g/100g | |
Sodiu | mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: ciocolata, ciocolata amara, ciocolata dark, ciocolata schogetten, ciocolata 65% cacao
Informaţii/ingrediente
Ingrediente: masa de cacao, zahar, praf de cacao (puternic degresat), unt de cacao, zer pudra indulcit, emulgator (lecitina de soia), aroma naturala.
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Dulciuri"
- Ciocolata cu lapte din Alpi, Milka (12.7 puncte WW)
- Ciocolata cu lichior de oua si trufe, Ritter Sport (12.7 puncte WW)
- Ciocolata cu migdale prajite, Ritter Sport (12.7 puncte WW)
- Ciocolata cu lapte, E.Wedel (12.7 puncte WW)
- Ciocolata amaruie, E.Wedel (12.7 puncte WW)
Alimente similare
- Cacao amara, praf (8.4 puncte WW)
- Tarta, fara zahar, (din aluat macerat 24 ore) cu piure de kiwi si glazura de ciocolata amara "Slabuta" (4.6 puncte WW)
Macerare Mixul din 8 componente se amesteca cu malai, suc de lamaie, de ananas si apa. Se lasa la macerat 24 de ore (vezi beneficiile macerarii cerealelor: http://www.slabute.ro/sanatatea-in-familie/7301-cereale-macerare-fermentare-incoltire.html) Se da prin blender ca sa se formeze o pasta ... - Dulciuri, ciocolata, neagra (45-59% cacao, 90%, 60-69% cacao; in substanta uscata) (12.9 puncte WW)
- Biscuiti cu ciocolata si cacao (4.5 puncte WW)
Se amesteca toate ingredientele, se formeaza biscuiti cu mana umezita si se dau la cuptor 30 minute. - Budinca de cacao cu ciocolata (1.3 puncte WW)
Se amesteca bine toate ingredientele si se da la rece min 2 ore. Se decoreaza cu frunze de menta