Puncte Weight Watchers Ciocolata amaruie 75% cacao, Heidi Dark Intense
Denumire originală: Heidi Dark Intense 75% cocoa
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Ciocolata amaruie 75% cacao, Heidi Dark Intense" din categoria "Dulciuri".
Puncte Weight Watchers | 16.6 /100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi | 58.5 g/100g | Carbohidraţi | 28.9 g/100g | |
Grăsimi saturate | 38.4 g/100g | Fibre | 1.6 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Zaharuri | 26.2 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Proteine | 7.4 g/100g | |
Sodiu | 1.9 mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: ciocolata, ciocolata amaruie, ciocolata heidi, ciocolata 75% cacao, heidi, heidi dark intense
Informaţii/ingrediente
Ingrediente: masa de cacao, unt de cacao, zahar, cacao pudra, emulsificator: lecitina de soia, aroma: vanilina
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Dulciuri"
- Ciocolata Lindt 90% cacao, Excellence (16.2 puncte WW)
- Ciocolata neagra 85% cacao, Perugina (16.2 puncte WW)
- Ciocolata neagra 80% cacao, Ce moi (15.9 puncte WW)
tableta de ciocolata neagra impartita in 10 patratele a cate 10 g - Ciocolata 80% cacao, Novi (15.9 puncte WW)
cacao din Venezuela(minim 80%), zahar, unt de cacao, lecitina de soia, extract natural de vanilie - Ciocolata alba cu alune de padure caramelizate, Heidi (15.8 puncte WW)
Alimente similare
- Ciocolata amaruie 54% cacao cu migdale intregi, Carrefour (12.9 puncte WW)
masa cacao, zahar, 25% migdale intregi, unt cacao, lecitina soia - Ciocolata amaruie (13.3 puncte WW)
cacao 67%, pasta de cacao, zahar, unt de cocos, lecitina soia, aroma naturala de vanilie. - Foietaj cu ciocolata amaruie (9 puncte WW)
Se imparte in 3 foietajul. Se pune ciocolata. Se impatureste se da la cuptor. - Dulciuri, ciocolata, neagra (45-59% cacao, 90%, 60-69% cacao; in substanta uscata) (12.9 puncte WW)
- Maioneza cu usturoi Dark (22.1 puncte WW)
se face un mujdei din usturoi si ulei de masline, apoi se adauga laptele si se face o maioneza din amestecul de mai sus si ulei, turnat putin cate putin.