Puncte Weight Watchers Ciocolata cu lapte, migdale crocante si miere, Cailler
Denumire originală: Schweizer Milchschokolade mit knackigen Mandeln und Honig
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Ciocolata cu lapte, migdale crocante si miere, Cailler" din categoria "Dulciuri".
Puncte Weight Watchers | 12.6 /100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi | 32 g/100g | Carbohidraţi | 55.6 g/100g | |
Grăsimi saturate | 16.5 g/100g | Fibre | 2.4 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Zaharuri | 54.5 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Proteine | 7.5 g/100g | |
Sodiu | 100 mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: miere, migdale
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Ciocolata cu lapte, migdale crocante si miere, Cailler"
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Dulciuri"
- Tableta de ciocolata 54% cacao, fara zahar adaugat, Simon Coll (12.5 puncte WW)
masa de cacao, maltitol 45%, unt de cacao, lecitina din soia si arome. - Ciocolata 90% cacao, cu bucatele aromate de violeta "Noir aux pepites saveur violette", Auchan (12.5 puncte WW)
- Ciocolata Amaruie 75% Cacao, Kandia (12.5 puncte WW)
Masa de cacao, zahar, pudra de cacao cu continut redus de grasime, unt de cacao, emulgator(lecitina din soia), aroma. Ciocolata amaruie contine : substanta uscata de cacao min 75% - Ciocolata cu vanilie si fistic Amavel Duo, Milka (12.5 puncte WW)
- Ciocolata cu lichior de portocale si trufe, Ritter Sport (12.5 puncte WW)
Alimente similare
- Migdale, prajite cu miere, nealbite (15.2 puncte WW)
- Biscuiti cu glazura de cacao cu miere, migdale si scortisoara, Classic Plus (11.8 puncte WW)
- Snackuri, batoane de cereale Granola Bars, cu continut redus de grasime, migdale crocante si zahar brun (7.6 puncte WW)
- Cafea cu lapte degresat si miere (0.9 puncte WW)
- Gris cu lapte si miere by Mirabella (2.6 puncte WW)
Se fierbe laptele, cand clocoteste se adauga in ploaie grisul si se amesteca incontinuu. Dupa ce se ingroasa, se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca. Cand este caldut se adauga mierea ...