Prezentare Calculator Nutriţional Slăbuţe - Partea 1 Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei

Puncte Weight Watchers Croissant cu umplutura din gem de caise, 365

Denumire originală: Croissant with apricot filling

Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Croissant cu umplutura din gem de caise, 365" din categoria "Dulciuri".

Puncte Weight Watchers 9.6 /100g Colesterol mg/100g
Grăsimi 19 g/100g Carbohidraţi 50 g/100g
Grăsimi saturate g/100g Fibre g/100g
Grăsimi polinesaturate g/100g Zaharuri g/100g
Grăsimi mononesaturate g/100g Proteine 7 g/100g
Sodiu mg/100g

Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic

Raporteaza date incorecte »

Alimente asemănătoare: corn, croissant, caise, gem, umplutura

Informaţii/ingrediente

faina din grau, umplutura din gem de caise 25% (sirop din glucoza-fructozam caise, zahar, aroma de caise, agent gelifiant: pectina, acidifiant: acid citric, conservant: sorbat de potasiu 0,1%), margarina (uleiuri vegetale partial hidrogenate, sare, emulsificator: mono si digliceride din acizi grasi, acidifiant: acid citric, aroma, conservant: sorbat de potasiu 0,1%), zahar, drojdie, stabilizator: mono si digliceride din acizi grasi, sare, vanilie, proteine din oua si din lapte, conservant: propionat de calciu.

Alimente cu puncte mai mici din categoria "Dulciuri"

  1. Croissant (corn), cu cascaval (branza) (9.5 puncte WW)
  2. Cornulete cu mere, Boromir (9.5 puncte WW)
    faina alba de grau, apa, grasimi vegetale nehidrogenate, zahar, umplutura mere 28% (sirop zahar invertit, zaharoza, mar 38%, cocentrat suc de lamaie, agent de intarire: pectina E440, regulator de aciditate:acid citric E330, arome), afanatori: bicarbonat ...
  3. Croissant cu gem de cirese, Bauli (9.4 puncte WW)
  4. Croissant cu nutella (9.4 puncte WW)
  5. Croissant (corn), cu unt (9.4 puncte WW)

Alimente similare


Ultimele alimente adaugate
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: