Puncte Weight Watchers Croissant cu umplutura din gem de visine, 365
Denumire originală: Croissant with cherry filling
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Croissant cu umplutura din gem de visine, 365" din categoria "Dulciuri".
Puncte Weight Watchers | 9.6 /100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi | 19 g/100g | Carbohidraţi | 50 g/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Proteine | 7 g/100g | |
Sodiu | mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: corn, visine, croissant, gem, umplutura
Informaţii/ingrediente
faina din grau, umplutura din gem de visine 25% (sirop din glucoza-fructoza, visine, zahar, aroma de visine, agent gelifiant: pectina, acidifiant: acid citric, conservant: sorbat de potasiu 0,1%), margarina (uleiuri vegetale partial hidrogenate, sare, emulsificator: mono si digliceride din acizi grasi, acidifiant: acid citric, aroma, conservant: sorbat de potasiu 0,1%), zahar, drojdie, stabilizator: mono si digliceride din acizi grasi, sare, vanilie, proteine din oua si din lapte, conservant: propionat de calciu.
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Dulciuri"
- Croissant (corn), cu cascaval (branza) (9.5 puncte WW)
- Cornulete cu mere, Boromir (9.5 puncte WW)
faina alba de grau, apa, grasimi vegetale nehidrogenate, zahar, umplutura mere 28% (sirop zahar invertit, zaharoza, mar 38%, cocentrat suc de lamaie, agent de intarire: pectina E440, regulator de aciditate:acid citric E330, arome), afanatori: bicarbonat ... - Croissant cu gem de cirese, Bauli (9.4 puncte WW)
- Croissant cu nutella (9.4 puncte WW)
- Croissant (corn), cu unt (9.4 puncte WW)
Alimente similare
- Croissant (corn), cu unt (9.4 puncte WW)
- Croissant de mere (5.3 puncte WW)
- Croissant (corn), cu mar (5.3 puncte WW)
- Croissant simplu (7 puncte WW)
- Croissant frantuzesc (8 puncte WW)
1. Amestecam drojdia cu apa calduta si lasam 10 min 2. Adaugam apoi la restul ingredientelor ,fara 100 gr de unt, si formam aluatul.(eu il fac la masina de paine),il lasam sa creasca 40-50 min. 3.Intindem ...