Prezentare Calculator Nutriţional Slăbuţe - Partea 1 Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei

Puncte Weight Watchers Faina bio de orez (fara gluten), Gut&Gerne

Poza (imaginea) puncte Weight Watchers Faina bio de orez (fara gluten), Gut&Gerne

Denumire originală: Reismehl glutenfrei

Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Faina bio de orez (fara gluten), Gut&Gerne" din categoria "Cereale".

Puncte Weight Watchers 7 /100g Colesterol mg/100g
Grăsimi 0.6 g/100g Carbohidraţi 77.7 g/100g
Grăsimi saturate g/100g Fibre g/100g
Grăsimi polinesaturate g/100g Zaharuri g/100g
Grăsimi mononesaturate g/100g Proteine 7.4 g/100g
Sodiu mg/100g

Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic

Raporteaza date incorecte »

Alimente asemănătoare: faina bio, faina orez

Informaţii/ingrediente

faina bio de orez*
*ingredient din agricultura bio

Alimente cu puncte mai mici din categoria "Cereale"

  1. Faina de grau alba superioara 000, Titan (6.9 puncte WW)
  2. Faina de grau, alba (pentru uz industrial), 11.5% proteine, albita, neimbogatita (6.9 puncte WW)
  3. Faina de grau, pentru paine, neimbogatita (6.9 puncte WW)
  4. Faina de grau, alba (pentru uz industrial), 11.5% proteine, albita, imbogatita (6.9 puncte WW)
  5. Faina de grau, alba (pentru uz industrial), 15% proteine, albita, neimbogatita (6.9 puncte WW)

Alimente similare

  • Faina de orez alb (7 puncte WW)
    Faina de orez alb are un continut mic de grasimi saturate, colesterol si sodiu.
  • Faina de orez, alba (7 puncte WW)
  • Faina de orez brun (6.7 puncte WW)
    Faina de orez brun are un continut mic de grasimi saturate, colesterol si sodiu.
  • Pate vegetal de drojdie, Gut&Gerne (5.2 puncte WW)
    drojdie, apa, uleiuri si grasimi vegetale, amidon de cartofi, ciuperci, ceapa, sare de mare, extract de drojdie, extract de ciuperci, pudra de usturoi, suc de lamaie
  • Sufleu de branza fara faina, Montignac (5.3 puncte WW)
    Amestecati branza, cascavalul ras si galbenusurile. Sarati si piperati; Bateti albusurile spuma foarte tare; Amestecati cele doua compozitii si puneti-le intr-o forma; Coaceti in cuptorul incalzit (225 sau termostat 7) ...

Ultimele alimente adaugate
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: