Puncte Weight Watchers Foi de placinta, Morarita
Denumire originală: Foi de placinta
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Foi de placinta, Morarita" din categoria "Alte alimente".
Puncte Weight Watchers | 5 /100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi | 0.9 g/100g | Carbohidraţi | 51.8 g/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Proteine | 7.5 g/100g | |
Sodiu | mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: placinta, foi
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Foi de placinta, Morarita"
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Alte alimente"
- Pudra roscove, SanoVita (4.5 puncte WW)
- Drojdie cu ierburi, Erntesegen (4.2 puncte WW)
- Intaritor pentru prajituri cu branza, Dr. Oetker (3.7 puncte WW)
- Sirop Jallab, Cortas (3.4 puncte WW)
Melasa de struguri, zahar, apa de trandafiri, acid citric, coloranti aprobati rosu nr. 40 (E 129), albastru nr. 1 (E 133) - Drojdie proaspata, Pakmaya (2.3 puncte WW)
Alimente similare
- Placinta cu spanac (6.7 puncte WW)
se amesteca faina cu margarina si iaurtul, se obtine o coca moale ce se tine la rece aproape o ora. dupa aceea se bat ouale, se rade branza pe razatoarea mica si se adauga spanacul. se ... - Placinta cu caise (4 puncte WW)
Se amesteca bine toate ingredientele. Se pune mai mult din jumatate din cantitatea preparatului in tava. Se pun caisele taiate felii, dupa care se toarna si restul. - Placinta cu varza (2.8 puncte WW)
- Placinta dovleac (3.1 puncte WW)
Pentru foi: 800g faina 70g ulei putina sare Pentru umplutura: 2kg dovleac 70g ulei scortisoara 110g zahar zahar vanilat rom Din toata compozitia iese mai mult de o tava. Pentru mai putina placinta modificati cantitatile! Este delicioasa! Pofta buna! - Placinta cu iaurt (3.9 puncte WW)
Intr-o tava mai inalta se aseaza 3-4 foi unse cu unt intre ele, se pune o parte din compozitia formata din iaurt+gris+oua+zahar, apoi se aseaza peste inca 3-4 foi unse intre ele, se pune restul ...