Prezentare Calculator Nutriţional Slăbuţe - Partea 1 Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei

Puncte Weight Watchers Kaizer, Campofrio

Denumire originală: Kaizer, Campofrio

Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Kaizer, Campofrio" din categoria "Carne".

Puncte Weight Watchers 8 /100g Colesterol 0 mg/100g
Grăsimi 25 g/100g Carbohidraţi 4 g/100g
Grăsimi saturate 0 g/100g Fibre 0 g/100g
Grăsimi polinesaturate 0 g/100g Zaharuri 0 g/100g
Grăsimi mononesaturate 0 g/100g Proteine 14 g/100g
Sodiu 0 mg/100g

Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic

Raporteaza date incorecte »

Alimente asemănătoare: kaiser, kaiser campofrio

Informaţii/ingrediente

Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Kaizer, Campofrio"

Alimente cu puncte mai mici din categoria "Carne"

  1. Kaiser (7.8 puncte WW)
  2. Carne de porc, tocata, 84% carne / 16% grasime, gatita, la cuptor (7.8 puncte WW)
  3. Ceafa taraneasca afumata feliata (crud-uscat), Gusturi Romanesti (7.8 puncte WW)
    ceafa de porc 97%, sare, conservant (nitrit de sodiu), condimente (piper, ienibahar)
  4. Carne de porc, proaspata, spata, pulpa (cotlet sau rulada), cu os, carne si grasime, cruda (7.7 puncte WW)
  5. Carne de porc, afumata, rasol anterior, rulouri pulpa, carne si grasime, fripta (7.7 puncte WW)

Alimente similare

  • Cartofi cu ceapa si kaizer (2 puncte WW)
  • Omleta cu kaizer si masline (5.5 puncte WW)
    Batem ouale, amestecam kaizerul si maslinele cu ele, condimentam, punem in tigaia cu un pic de ulei inscins si deasupra punem feiile de rosii. Lasam sa se rumeneasca.
  • Mazare cu kaizer, by mayya (1.6 puncte WW)
    Am tocat legumele,dupa care am pus morcovul si kaizerul intr-o oala cu un pic de apa si am lasat sa se inmoaie bine,cand a scazut apa am adaugat ceapa,apoi mazarea si am acoperit cu apa. Cand ...

Ultimele alimente adaugate
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: