Prezentare Calculator Nutriţional Slăbuţe - Partea 1 Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei

Puncte Weight Watchers Napolitane bio fine cu crema de alune si nuga, Linea Natura

Poza (imaginea) puncte Weight Watchers Napolitane bio fine cu crema de alune si nuga, Linea Natura

Denumire originală: Napolitane fine cu crema de alune si nuga

Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Napolitane bio fine cu crema de alune si nuga, Linea Natura" din categoria "Dulciuri".

Puncte Weight Watchers 13.4 /100g Colesterol mg/100g
Grăsimi 31.4 g/100g Carbohidraţi 56.6 g/100g
Grăsimi saturate g/100g Fibre g/100g
Grăsimi polinesaturate g/100g Zaharuri g/100g
Grăsimi mononesaturate g/100g Proteine 7.5 g/100g
Sodiu mg/100g

Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic

Raporteaza date incorecte »

Alimente asemănătoare: alune, napolitana, crema, nuga, bio

Informaţii/ingrediente

 ciocolata cu lapte * 41% (zahăr brut din trestie *, * unt de cacao, lapte praf integral *, * masa de cacao, vanilie Bourbon *), umplutura 31%: crema cu nuga si alune (zahăr brut din trestie *, grasimi vegetale*, * alune 20%, lapte praf integral *, pudră de cacao * , extract de vanilie *, vanilie *), napolitana 26% (făină de grâu *,zahar brut*, amidon de grâu *, lapte praf degresat *, soia *, * emulsifiant: lecitină din soia, zahăr de vanilie Bourbon *, sare de mare

 

 

*ingrediente din agricultura ecologica

 

Alimente cu puncte mai mici din categoria "Dulciuri"

  1. Napolitane cu crema de cacao, Rikky (13.4 puncte WW)
  2. Napolitane cu glazura de cacao, Arslan (13.4 puncte WW)
  3. Napolitana cu crema cu aroma de vanilie si caramel cu glazura de cacao, Luxuriant (13.4 puncte WW)
  4. Napolitane cu crema si glazura de cacao, Arslan (13.4 puncte WW)
  5. Napolitane in invelis de ciocolata (13.3 puncte WW)

Alimente similare


Ultimele alimente adaugate
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: