Puncte Weight Watchers Paine Silueta, Bimbo
Denumire originală: Paine Silueta, Bimbo
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Paine Silueta, Bimbo" din categoria "Paine".
Puncte Weight Watchers | 4.3 /100g | Colesterol | 0 mg/100g | |
Grăsimi | 2.8 g/100g | Carbohidraţi | 42.6 g/100g | |
Grăsimi saturate | 0 g/100g | Fibre | 6.5 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | 0 g/100g | Zaharuri | 0 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | 0 g/100g | Proteine | 9.1 g/100g | |
Sodiu | 0 mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: paine, paine silueta, paine bimbo
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Paine Silueta, Bimbo"
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Paine"
- Paine Bob de grau intreg feliata, Dobrogea (4.2 puncte WW)
faina dietetica de grau (macinis integral) 65%, apa, gluten, drojdie, sare iodata, maia naturala deshidratata de grau, otet din vin - Paine rotunda cu secara feliata, Horobeta Impex (4.2 puncte WW)
- Paine 4 cereale, Vita Star (4.2 puncte WW)
- Paine integrala de secara cu seminte de floarea-soarelui, Mestemacher (4.2 puncte WW)
Ideal pentru o dieta cu colesterol redus. Produsa din cereale integrale, proaspat macinate in propria moara. Bogata in fibre. - Paine germana Specialitate Bavareza cu faina de secara, Vel Pitar (4.2 puncte WW)
faina neagra de grau, apa, premix secara 19% (faina de secara pregelatinizata, plamada uscata din secara, gluten din grau, faina din malt de orz, emulgator: esteri mono si diacetil tartrici ai mono si digliceridelor cu ...
Alimente similare
- Umplutura de paine, paine de porumb, amestec (mix) uscat, preparata (3.7 puncte WW)
- Umplutura de paine, paine, amestec (mix) uscat, preparata (3.7 puncte WW)
- Umplutura de paine, paine de porumb, amestec (mix) uscat (7.3 puncte WW)
- Umplutura de paine, paine, amestec (mix) uscat (7.4 puncte WW)
- Paine in ou (4.5 puncte WW)
Painea se inmoaie in ou batut si se prajeste pe ambele parti.