Puncte Weight Watchers Sos Pesto alla genovese, Bella Parma
Denumire originală: Pesto alla genovese
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Sos Pesto alla genovese, Bella Parma" din categoria "Sosuri".
Puncte Weight Watchers | 13.5 /100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi | 45.4 g/100g | Carbohidraţi | 14.6 g/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Proteine | 4.9 g/100g | |
Sodiu | mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: sos, pesto
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Sos Pesto alla genovese, Bella Parma"
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Sosuri"
- Sos Dressing de salata, Bruno (13.4 puncte WW)
sos de salata, tip frantuzesc - Sos/dressing pentru salata, facut acasa, otet si ulei (13.2 puncte WW)
- Sos Pesto cu rosii uscate, Spar (13.1 puncte WW)
A se pastra la frigider dupa deschiderea borcanului. - Sos usturoi cu pulpa de usturoi, Univer (12.9 puncte WW)
ulei vegetal apa crema de usturoi aditivi, conservanti - Sos/dressing pentru salata, sos francez, comercial, obisnuit, fara sare (12.9 puncte WW)
Alimente similare
- Sos alla Amatriciana (4.5 puncte WW)
- Pasta alla carbonara (4.2 puncte WW)
- Paste cu sos alla Amatriciana (2.5 puncte WW)
- Mancarica de pui, ciuperci proaspete si linte alla VentoFreddo (0.6 puncte WW)
Se fierbe carnea,ceapa,lintea si ciupercile,cand carnea e aproape fiarta se adauga ardeii taiati bucati,rosiile cuburi,pasta de tomate,se mai lasa un sfert de ora,se adauga mararul si sarea,se inchide. Din aceasta cantitate ies cca 1250 gr de mancare,3 ... - Ardei umpluti cu carne si ciuperci alla VentoFreddo (1.9 puncte WW)
Se amesteca carnea tocata cu ceapa tocata, oul , sare, piper, ciupercile maruntite, condimentele, se umplu ardeii f bine, se pune capac din felii de rosii(eu am pus capacelele ardeilor), se aseaza intr-o oala, se ...