Prezentare Calculator Nutriţional Slăbuţe - Partea 1 Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei

Puncte Weight Watchers Pizza cu pepperoni, Tip

Denumire originală: Pizza cu pepperoni

Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Pizza cu pepperoni, Tip" din categoria "Fast-food".

Puncte Weight Watchers 5.5 /100g Colesterol mg/100g
Grăsimi 8.5 g/100g Carbohidraţi 32.5 g/100g
Grăsimi saturate g/100g Fibre g/100g
Grăsimi polinesaturate g/100g Zaharuri g/100g
Grăsimi mononesaturate g/100g Proteine 8.1 g/100g
Sodiu mg/100g

Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic

Raporteaza date incorecte »

Alimente asemănătoare: pizza, pepperoni, peperoni

Informaţii/ingrediente

făină de grâu, apă, salam pepperoni (6%), brânză (4%), ciuperci (4%), ulei vegetal, ceapă, concentrat de roşii, zahăr, roşii, sare, drojdie, untură de porc, ardei, condimente (busuioc, oregano).

Descrierea producător/Mod de preparare

Coaceţi pizza decongelată într-un cuptor preîncălzit la 200'C-220'C timp de aprox. 8-10 minute, până ce brânza se topeşte şi blatul este rumenit.

Alimente cu puncte mai mici din categoria "Fast-food"

  1. Pizza Funghi, K Classic (5.4 puncte WW)
  2. Salata light din carne de pasare, Linessa (5.4 puncte WW)
  3. File de pui cu susan, 365 (5.4 puncte WW)
    piept de pui 60%, condimente, seminte susan 3,5%, faina, sare iodata, amidon de porumb, grasimi vegetale, antioxidanti: ascorbat de sodiu, citrat de sodiu, conservant: acetat de sodiu, antiaglomerant: carbonat de sodiu
  4. Pizza bolognese, 365 (5.4 puncte WW)
    faina de grau, pulpa de rosii, apa, carne de vita 7%, prepararea branzei [apa, proteine din lapte, branza 20%, uleiuri si grasimi vegetale (ulei de palmier), sare, stabilizator de aciditate (E330)], carne de porc 7%, ...
  5. Baguette cu rosii si cascaval, Kaufland (5.4 puncte WW)

Alimente similare


Ultimele alimente adaugate
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: