Puncte Weight Watchers Placinta cu branza telemea si foi
Denumire originală: Placinta cu branza telemea si foi
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Placinta cu branza telemea si foi" din categoria "Dulciuri".
Puncte Weight Watchers | 5.2 /100g | Colesterol | 75.5 mg/100g | |
Grăsimi | 10.5 g/100g | Carbohidraţi | 15.1 g/100g | |
Grăsimi saturate | 1 g/100g | Fibre | 0 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | 0.2 g/100g | Zaharuri | 1 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | 0 g/100g | Proteine | 12.8 g/100g | |
Sodiu | mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: telemea, branza, placinta
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Placinta cu branza telemea si foi"
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Dulciuri"
- Clatite (pancake), cu afine, preparate dupa reteta (5.2 puncte WW)
- Placinta (tarta), cu piersica (5.1 puncte WW)
- Chifla cu branza / Panecillo con queso, Lidl (5.1 puncte WW)
- Placinta (tarta), cu dovleac, preparata dupa reteta (4.9 puncte WW)
- Placinta (tarta), cu crema de oua, preparata obisnuit (4.8 puncte WW)
Alimente similare
- Placinta cu branza (4.8 puncte WW)
Ingrediente reteta pentru foi: 500 g faina, 1/2 lingurita sare, 3 linguri de ulei, 10-15 g drojdie proaspata, apa calda cat cuprinde; pentru umplutura: 500 g branza de vaci dulce, 250 g telemea, un borcan iaurt ... - Spaghete cu branza telemea (4.2 puncte WW)
se fierb spaghetele se clatesc si se amesteca cu branza daca doriti puneti unt ori margarina daca va plac dulci puneti fructoza mie mi-au iesit 1500 de spaghete la final - Placinta cu branza Storm (2.8 puncte WW)
Se amesteca toate ingredientele si se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Se introduce la cuptor pentru cca. 20 min. - Placinta cu branza DUKAN (2.8 puncte WW)
Se amesteca ingredientele, se pun intr-o tava (in tava se pune foaie de copt pentru a nu se prinde) si se dau la cuptor. - Placinta cu branza, insiropata (5.7 puncte WW)
Se unge cu unt fundul si peretii unei tavicu lateralele mai inalte, apoi se pune cate o foaie, iar se unge, pana am pus jumatate din foi. Peste ultima foaie, se presara grisul. Branza am dat-o prin ...