Puncte Weight Watchers Produse de patiserie pentru toast, cu zahar brun si scortisoara
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Produse de patiserie pentru toast, cu zahar brun si scortisoara" din categoria "Dulciuri".
Puncte Weight Watchers | 9.2 /100g | Colesterol | 0 mg/100g | |
Grăsimi | 14.2 g/100g | Carbohidraţi | 68.1 g/100g | |
Grăsimi saturate | 3.639 g/100g | Fibre | 1 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | 1.802 g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | 8.032 g/100g | Proteine | 5.1 g/100g | |
Sodiu | 424 mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Toate drepturile pentru traducerea denumirii alimentelor
in limba romana sunt rezervate comunitatii Slabute.ro.
Orice publicare, reproducere si multiplicare fara autorizarea Slabute.ro, vor fi urmarite conform
Legii nr. 8/1996.
Raporteaza date incorecte »
Alimente asemănătoare: patiserie, zahar, toast, scortisoara, brun, produse
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Produse de patiserie pentru toast, cu zahar brun si scortisoara"
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Dulciuri"
- Produse de patiserie daneza, cu cascaval (branza) (9.1 puncte WW)
- Placinta (tarta), cu nuci pecan, preparata obisnuit (9.1 puncte WW)
- Placinta cu mere (Apfelkuchen) (9 puncte WW)
- Foietaj cu caise si morcovi, Franzeluta (8.6 puncte WW)
faina de grau de calitate superioara, gem de caise si morcov (29%), apa potabila, margarina, zahar, drojdie, sare alimentara, ameliorator (emulgator E472e, acidifiant fosfat de calciu, antioxidant acid ascorbic, enzime a-amilaza). - Produse de patiserie daneza, cu fructe, imbogatite (8.6 puncte WW)
Alimente similare
- Produse de patiserie pentru toast, cu fructe (8.5 puncte WW)
- Produse de patiserie daneza, cu nuci (include produse de patiserie cu migdale; stafide si nuci; nuci si scortisoara) (10.3 puncte WW)
- Produse de patiserie daneza, cu scortisoara, imbogatite (9.7 puncte WW)
- Grau, moale, cu continut foarte scazut de proteine, specific zonelor temperate umede, folosit pentru placinte si produse de patiserie (6.2 puncte WW)
- Produse de patiserie daneza, cu fructe, imbogatite (8.6 puncte WW)