Prezentare Calculator Nutriţional Slăbuţe - Partea 1 Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei

Puncte Weight Watchers Sturion/Nisetru, diferite specii, afumat

Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Sturion/Nisetru, diferite specii, afumat" din categoria "Peste".

Puncte Weight Watchers 3.8 /100g Colesterol 80 mg/100g
Grăsimi 4.4 g/100g Carbohidraţi 0 g/100g
Grăsimi saturate 1.037 g/100g Fibre 0 g/100g
Grăsimi polinesaturate 0.436 g/100g Zaharuri 0 g/100g
Grăsimi mononesaturate 2.356 g/100g Proteine 31.2 g/100g
Sodiu 739 mg/100g

Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic

Toate drepturile pentru traducerea denumirii alimentelor in limba romana sunt rezervate comunitatii Slabute.ro. Orice publicare, reproducere si multiplicare fara autorizarea Slabute.ro, vor fi urmarite conform Legii nr. 8/1996.

Raporteaza date incorecte »

Alimente asemănătoare: afumat, nisetru, specii, diferite, sturion

Informaţii/ingrediente

Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Sturion/Nisetru, diferite specii, afumat"

Alimente cu puncte mai mici din categoria "Peste"

  1. Platica afumata la cald (3.8 puncte WW)
  2. Pate de somon afumat, Baltic Club (3.8 puncte WW)
    somon tocat 60%
  3. File de macrou in sos tomat, Auchan (3.8 puncte WW)
    file de macrou 56%, apa de otet din alcool, ulei de rapita, ceapa deshidratata 2.7%, pasta de tomate dublu concentrata 2.6%, sare, zahar, amidon modificat din porumb, stabilizator:guma xantan, patrunjel, arome naturale, ardei iute.
  4. Sardine file, marinate in suc de lamaie si busuioc, Auchan (3.8 puncte WW)
    file de sardine, apa, otet din alcool si din vin, suc, pulpa si coaja de lamaie 3%, vin alb, sare, zahar, busuioc rehidratat 0.35%, arome naturale, stabilizator guma de guar
  5. Somon, Coho (argintiu), de crescatorie, crud (3.8 puncte WW)

Alimente similare


Ultimele alimente adaugate
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: