Puncte Weight Watchers Tortellini ai Funghi, Baneasa Ready Pasta
Denumire originală: Tortellini ai Funghi
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Tortellini ai Funghi, Baneasa Ready Pasta" din categoria "Paste".
Puncte Weight Watchers | 10.1 /100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi | 16.9 g/100g | Carbohidraţi | 57.6 g/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Proteine | 13.1 g/100g | |
Sodiu | mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: paste, ciuperci, tortelini
Informaţii/ingrediente
Tortellini 73% (paste fainoase 74% din cantitatea de tortellini (grau dur - contine gluten), oua 16,7% din cantitatea de paste - 12,4% din cantitatea de tortellini), umplutura 26% din cantitatea de tortellini (carne de porc 35% din cantitatea de umplutura - 9,1% din cantitatea de tortellini, pesmet din paine, sare, grasime vegetala), sos deshidratat 27% (ciuperci 10% (Champignon si Boletus Eduluis), grasime vegetala, lactoza, branza, sare, sirop de glucoza, proteina hidrolizata de soia si porumb, potentiator de aroma: monosodiu glutamat, proteine din lapte, amidon de cartof, arome, patrunjel, usturoi).
Descrierea producător/Mod de preparare
Aceste paste contin toate ingredientele si necesita doar fierbere.
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Paste"
- Paste din faina de orez, Vifon (10 puncte WW)
Thiamine (Vit. B1) 0.7 mgRiboflavin (Vit. B2) 0.4 mgNiacin (Vit. B3) 5.4 mgFolate (Vit. B9) 147 μgIron 4.3 mgPotassium 120 mg - Spaghetti de Orez cu Sos Pesto, Riso Scotti (9.9 puncte WW)
- Taitei instant cu pui (9.5 puncte WW)
- Taietei de nunta, Hutton (9.2 puncte WW)
Produs fabricat intr-un sistem de management al calitatii si al sigurantei alimentului, ISO 9001 si ISO 22000 - Paste fainoase cu sos de ciuperci, Baneasa (8.6 puncte WW)
Aceste paste contin toate ingredientele si necesita doar fierbere.
Alimente similare
- Tortellini ai funghi - francescana (2.1 puncte WW)
Tortellini ai funghi,124 gr ceapa,15 ml ulei mas,100 gr passata olympia, 127 gr (5 bucati) champignion,1lgi usturoi,1lgi busuioc - Scaloppina funghi (3.5 puncte WW)
Peste pieptul de pui se pune sosul alb si ciupercile, iar cartofii natur se servesc cu parmesan deasupra. - Pizza cu prosciutto funghi (4.2 puncte WW)
- Tortellini cu sos (2.8 puncte WW)
Se pun tortellini la fiert in apa cu sare. Intr-o cana de 250 ml se pune pasta de tomate si se amesteca cu apa. Sosul astefel obtinut, se pune intr-o tigaie. Se adauga zaharul, busuioc si piper ... - Pasta asemanatoare margarinei, pasta slaba/light, Benecol (10.4 puncte WW)