Puncte Weight Watchers Amestec de faina pentru paine integrala, Friessinger Muehle
Denumire originală: Vollkorn Brot
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Amestec de faina pentru paine integrala, Friessinger Muehle" din categoria "Cereale".
Puncte Weight Watchers | 5.9 /100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi | 1.9 g/100g | Carbohidraţi | 64.3 g/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Fibre | 6.5 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Zaharuri | 1.1 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Proteine | 12.8 g/100g | |
Sodiu | 800 mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: paine, faina, faina integrala
Informaţii/ingrediente
faina integrala de grau 80%, fulgi de ovaz 7%, faina integrala de secara 4%, maia uscata de secara, drojdie uscata, sare iodata, faina de malt, extract de malt din orz si secara, regulator de aciditate acetat de sodiu, otet de mere, dextroza, amelioratori fosfat de calciu si acid ascorbic, acid folic. Poate contine urme de lupin si susan.
Descrierea producător/Mod de preparare
Pentru pachetul de 1 kg se adauga 660ml de apa calduta si se framanta. Se lasa la crescut 30 min.
Se modeleaza painea sau painile si se pune la loc cald intre 30 si 45minute.
Dupa care se unge suprafata painii cu apa, se cresteaza si se da la cuptorul preincalzit la 230grade.
Dupa 10 minute se scade temperatura la 200grade.
Durata de coacere pentru 1kg 55-70minute, 1/2kg 45-60minute si pentru chifle 15-25min.
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Cereale"
- Faina de canepa, Canah (5.5 puncte WW)
- Faina de grau pentru paine integrala, Delhaize (5.5 puncte WW)
- Faina integrala ecologica de grau, Verival Bio (5.5 puncte WW)
- Faina Bio integrala de secara, Verival (5.1 puncte WW)
100% secara Certificata organic. - Faina de roscove (3.7 puncte WW)
Alimente similare
- Faina integrala bio pentru paine (5.9 puncte WW)
- Paine din faina integrala si faina de porumb cu seminte de in (7.2 puncte WW)
Laptele se incalzeste putin, se adauga sarea, zaharul si untul/uleiul.Faina se cerne si se amesteca cu drojdia uscata.Se adauga laptele, oul, semintele de in si se framanta un aluat moale. Se framanta ~10-15 minute, pana ... - Clatite (pancake), din faina integrala de grau, amestec (mix) uscat, incomplet (7 puncte WW)
- Faina integrala bio pentru prajitura (6.8 puncte WW)
- Clatite (pancake), din faina integrala de grau, amestec (mix) uscat, incomplet, preparate (4.1 puncte WW)