Puncte Weight Watchers Baton musli cu mere, Crip Crop
Denumire originală: Musli apple
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Baton musli cu mere, Crip Crop" din categoria "Cereale".
Puncte Weight Watchers | 7.1 /100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi | 7 g/100g | Carbohidraţi | 63.6 g/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Proteine | 5 g/100g | |
Sodiu | mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: musli, mere, baton musli, baton
Informaţii/ingrediente
sirop de glucoză, fulgi de ovăz, mere uscate 10,5%, cereale extrudate (orez, grâu, zahăr), fulgi de porumb, seminţe de floarea soarelui prăjite, ananas uscat, grăsime vegetală hidrogenată, agent de umezire sorbitol, fructoză, emulsificator lecitină de soia, arome, acidifiant: acid citric.
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Cereale"
- Baton cereale Fitness cu ciocolata si portocala, Nestle (7.1 puncte WW)
- VieSant Baton musli miere & cacao, Rommac (7.1 puncte WW)
- Baton de cereale Grany cu ciocolata neagra, LU (7.1 puncte WW)
- Granola bar, cherry dark chocolate, Kashi (7.1 puncte WW)
- Baton cu smochine, tarate de ovaz si curmale + Fibre Tranzit Mix, Pirifan (7.1 puncte WW)
smochine 32%, curmale 30%, tarate de ovaz 22.5%, arahide, seminte de in 5%, migdale, fibre de cicoare, coaja de lamaie, ulei de lamaie.
Alimente similare
- Baton raw, cu mere si migdale, by Tina (2.4 puncte WW)
Se formeaza baton, se lasa la rece pana se leaga. - Margarina, 80% grasime, baton, contine porumb si boabe de soia obisnuite si hidrogenate, baton (21.1 puncte WW)
- Gem de mere (2.4 puncte WW)
se rad merele, se toarna zaharul pe deasupra apoi se pune pe foc mic, timp de 5 ore - Mere (0.6 puncte WW)
- Sos de mere (1.3 puncte WW)
merele se curata si se dau prin razatoare, se pun la fiert cu putina apa; la sfarsit se pune tarhonul, laptele si smantana si se condimenteaza.