Puncte Weight Watchers Biscuiti cu crema de cacao, RoStar
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Biscuiti cu crema de cacao, RoStar" din categoria "Dulciuri".
Puncte Weight Watchers | 10.7 /100g | Colesterol | 0 mg/100g | |
Grăsimi | 21.9 g/100g | Carbohidraţi | 57.3 g/100g | |
Grăsimi saturate | 0 g/100g | Fibre | 0 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | 0 g/100g | Zaharuri | 0 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | 0 g/100g | Proteine | 5.5 g/100g | |
Sodiu | 0 mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: biscuiti cu crema, biscuiti rostar, biscuiti cu cacao, rostar cu crema de cacao
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Biscuiti cu crema de cacao, RoStar"
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Dulciuri"
- Biscuiti cu lapte, fara gluten, Gerble (10.7 puncte WW)
faina de orez, margarina (uleiuri si grasimi vegetale nehidrogenate, apa, sare, emulsificatori: esteri citrici d-mono si digliceride de acizi grasi, acidifiant: acid citric, aroma, colorant: betacaroten), zahar, oua pasteurizate, lapte pudra degresat 5,5%, miere 3%, ... - Biscuiti Maria Bio, Gullon (10.7 puncte WW)
- Biscuiti cu aroma de scortisoara Creme Canela, Gullon (10.7 puncte WW)
- Biscuiti fara zahar, cu indulcitori si ciocolata neagra Ronditas Diet Nature Sin Azúcares, Gullon (10.7 puncte WW)
- Biscuiti cu crema de cacao, Carrefour (10.7 puncte WW)
faina alba de grau, zahar, grasimi vegetale nehidrogenate, cacao cu continut redus de grasimi 2,2%, agenti de afanare, sare iodata, arome.
Alimente similare
- Biscuiti sandwich cu crema de cacao, Dejavu, Romdil (9.9 puncte WW)
- Biscuiti cu ciocolata si cacao (4.5 puncte WW)
Se amesteca toate ingredientele, se formeaza biscuiti cu mana umezita si se dau la cuptor 30 minute. - Biscuiti cacao Coffee (12.4 puncte WW)
- Biscuiti cu cacao, Petit Beurre (7.8 puncte WW)
- Crema de branza cu cacao si psyillium by Tina (1.3 puncte WW)
Se amesteca, nu se consuma imediat pentru a lasa psyillium-ul sa "lege" amestecul, conferindu-i o consistenta de budinca.