Puncte Weight Watchers Bomboane cu miere si nuci Meteorit de Aur, Bucuria
Denumire originală: Bomboane cu miere si nuci
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Bomboane cu miere si nuci Meteorit de Aur, Bucuria" din categoria "Dulciuri".
Puncte Weight Watchers | 13 /100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi | 33 g/100g | Carbohidraţi | 37 g/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Proteine | 16.9 g/100g | |
Sodiu | mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: miere, bomboane, nuci, bomboana
Informaţii/ingrediente
arahide 52,9%, glazura de ciocolata (zahar, masa de cacao, echivalent al untului de cacao, emulgator (lecitina, vanilina), miere de albine 22,7%, grasime vegetala, aroma identic naturala)
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Dulciuri"
- Bomboane cu martipan, Neideregger (12.9 puncte WW)
- Baton cu arahide, Bucuria (12.7 puncte WW)
Ingrediente: zahar, grasime vegetala, pudra de cacao, lapte praf degresat, arahide, emulgator (lecitina) - M&M's Peanut (12.6 puncte WW)
- Bomboane Griliaj, Bucuria (12.6 puncte WW)
zahar, glazura de ciocolata (zahar, masa de cacao, echivalent al untului de cacao, emulgatori: lecitina, E476, vanilina), arahide 24,2%, grasime vegetala, vanilina - Bomboane Spicusor, Bucuria (12.5 puncte WW)
Bomboană de ciocolată şi vafele cu cremă fină de lapte şi arahide între două foi de vafele. Este acoperită cu glazură de ciocolată.
Alimente similare
- Bomboane Meteorit-Argint coacaza neagra cu nuci, Bucuria (14 puncte WW)
arahide 44%, glazura de ciocolata (zahar, masa de cacao, echivalent al untului de cacao, emulgator: lecitina, vanilina), piureu de mere, zahar, grasime vegetala, extract de coacaza neagra 0,1%, aroma identic naturala. Cacao 7,4% min - Iaurt cu miere si nuci, Ciao Grecia (3.3 puncte WW)
- Fursecuri/prajiturele cu nuci si miere Cristina (12.1 puncte WW)
Puneti migdalele si alunele intr-o tava la cuptor pana se prajesc un pic (fara ulei). Scoateti alunele din coaja si le macinati.Intr-un castron puneti migdalele si alunele, adaugati fructoza, apoi coaja de portocala si apoi, ... - Produse de patiserie daneza, cu nuci (include produse de patiserie cu migdale; stafide si nuci; nuci si scortisoara) (10.3 puncte WW)
- Mix/amestec (musli) de fructe uscate, cereale, alune/nuci, obisnuit, cu bucati de ciocolata, fara sare, cu nuci si seminte (12.3 puncte WW)