Puncte Weight Watchers Branza de vaci cu stafide si vanilie pentru placinte si prajituri, Raraul
Denumire originală: Brânză de vaci cu stafide şi vanilie pentru plăcinte şi prăjituri
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Branza de vaci cu stafide si vanilie pentru placinte si prajituri, Raraul" din categoria "Branzeturi".
Puncte Weight Watchers | 2.3 /100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi | 0.5 g/100g | Carbohidraţi | 12.9 g/100g | |
Grăsimi saturate | 0.3 g/100g | Fibre | 0 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Zaharuri | 8.5 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Proteine | 14.1 g/100g | |
Sodiu | 200 mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: branza, prajituri, stafide, placinte, vanilie
Informaţii/ingrediente
branza de vaci din lapte degresat pasteurizat, zahar, stafide 5,4% , extract de vanilie 0,12%, arome, culturi lactice selectionate
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Branzeturi"
- Cottage cu masline verzi 4.7% grasime (Perle de branza si smantana cu masline verzi), Delaco (2.3 puncte WW)
branza de vaci, smantana, masline verzi 5.4%, sirop de glucoza-fructoza, sare, amidon modificat, stabilizatori: xantan, corector de aciditate: acid lactic, citrat de sodiu, aroma, piper. - Perle de branza si smantana, Delaco (2.3 puncte WW)
Brânză de vaci, smântâna, sare - Branza Fagaras proaspata de vaci cu smantana, Friss (2.3 puncte WW)
Produs din lapte de vaca pasteurizat si smantana pasteurizata. G/SU min. 27% - Branza grasa 4.4% grasime, Lacteea (2.3 puncte WW)
lapte de vaca pasteurizat, culturi lactice selectionate, cheag - Branza de vaci 4% grasime, Hochland (2.3 puncte WW)
Alimente similare
- Grau, moale, cu continut scazut de proteine, folosit la prajituri, placinte, biscuiti si briose (6 puncte WW)
- Desert cu branza de vaci si stafide (2 puncte WW)
- Branza de vaci, pentru clatite, by Dorutza (5.6 puncte WW)
- Grau, moale, cu continut foarte scazut de proteine, specific zonelor temperate umede, folosit pentru placinte si produse de patiserie (6.2 puncte WW)
- Prajituri aromate cu stafide, caise si curmale a la sherpika (9.3 puncte WW)
Pentru aluat se amesteca pe rand ingredientele, formati o bilo si o aplatizati, o inveliti in folie si o dati la frigi 30 de minute. Pentru crema, blenduiti toate ingredientele bine. Aluatul il impartiti in 2, intindeti ...