Prezentare Calculator Nutriţional Slăbuţe - Partea 1 Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei

Puncte Weight Watchers Branza de vaci Korniger Frischkase 4%, Campus

Denumire originală: Korniger Frischkase

Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Branza de vaci Korniger Frischkase 4%, Campus" din categoria "Branzeturi".

Puncte Weight Watchers 2.2 /100g Colesterol mg/100g
Grăsimi 4 g/100g Carbohidraţi 1 g/100g
Grăsimi saturate g/100g Fibre g/100g
Grăsimi polinesaturate g/100g Zaharuri g/100g
Grăsimi mononesaturate g/100g Proteine 13 g/100g
Sodiu mg/100g

Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic

Raporteaza date incorecte »

Alimente asemănătoare: branza, branza vaca

Informaţii/ingrediente

Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Branza de vaci Korniger Frischkase 4%, Campus"

Alimente cu puncte mai mici din categoria "Branzeturi"

  1. Branza proaspata usoara 1.3% grasime, Napolact (2.1 puncte WW)
  2. Branza proaspata de vaca, Monor (2.1 puncte WW)
    lapte de vaca degresat si pasteurizat, culturi lactice selectionate.
  3. Branza slaba proaspata de vaci, Milli (2.1 puncte WW)
  4. Cottage cheese Vitalinea, Danone (2.1 puncte WW)
     
  5. Cottage Cheese fortificata cu vitamina D, 4% grasime, Vermont Style Cabot (2.1 puncte WW)

Alimente similare

  • Branza de vaci (5.2 puncte WW)
  • Branza de vaci 2% grasime "No Name" (1.9 puncte WW)
  • Rulouri cu branza de vaci (6.2 puncte WW)
    Aluatul se face si se lasa 20 de min.sa se odihneasca, timp in care se prepara umplutura: se framanta branza cu untul si smantana si se adauga si restul de ingrediente omogenizandu-se bine. Se intinde cate ...
  • Dovlecei umpluti cu branza de vaci (1.5 puncte WW)
    Se scoate miezul din dovlecei cu  o lingurita si se marunteste apoi se amesteca cu un ou si cu branza slaba si cu marar. Cu acest amestec se umple dovlecei a caror miez a fost scos ...
  • Pasta de branza de vaci cu sardine (1.8 puncte WW)
    Se scurg sardinele de ulei. Se mixeaza totul la blender pana devine o pasta spumoasa. Se serveste pe paine.

Ultimele alimente adaugate
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: