Prezentare Calculator Nutriţional Slăbuţe - Partea 1 Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei

Puncte Weight Watchers Cannelloni bio din grau dur, Byodo

Poza (imaginea) puncte Weight Watchers Cannelloni bio din grau dur, Byodo

Denumire originală: Cannelloni semola

Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Cannelloni bio din grau dur, Byodo" din categoria "Paste".

Puncte Weight Watchers 7.1 /100g Colesterol mg/100g
Grăsimi 1.5 g/100g Carbohidraţi 72 g/100g
Grăsimi saturate g/100g Fibre g/100g
Grăsimi polinesaturate g/100g Zaharuri g/100g
Grăsimi mononesaturate g/100g Proteine 12.1 g/100g
Sodiu mg/100g

Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic

Raporteaza date incorecte »

Alimente asemănătoare: grau, grau dur, caneloni, cannelloni, bio

Informaţii/ingrediente

100% gris din grau dur. Fara ou

Descrierea producător/Mod de preparare

Timp de fierbere:1 - 11 minute

Paste Superioare Cannelloni Bio 250 Gr Byodo NaturkostBIO Paste Cannelloni din faina grisata 250g Taiteii deschisi la culoare sunt numiti de catre italieni semola si sunt alcatuiti din graunte de faina si germeni.Acesti germeni sunt bogati in proteine, grasimi (ulei de germen) si vitamine, in special vitamina B. Amestecul special din diferite soiuri de grau, apa de fantana si o uscare lenta sunt secretul pastelor superioare.

 

 Mod de preparare Cannelloni cu spanac: Umplutura: 1,2 kg spanac inghetat, 300 g cascaval gouda proaspat, 5 salote, 4 catei de usturoi, 500 g ricotta, 4 oua, sare, piper proaspat macinat. Grasime pentru forma si 2 pachete de Cannelloni a cate 250 g. Sos: 120g unt, 120g faina, 1/2 L lapte, 1 l fiertura de legume, 200 g cascaval Gouda proaspat, 2 oua, 5 linguri parmezan ras. Preparare umplutura:Spanacul se dezgheata si se taie. Se rade cascavalul. Salotele si usturoiul se toaca marunt. Se amesteca toate ingredientele pentru umplutura si se condimenteaza cu sare si piper. Se pune umplutura cu o lingura in tuburile de cannelloni si apoi se aseaza cannelloni in tava tapetata. Preparare sos:Se incalzeste untul intr-o oala si se dinstuie faina prin amestecare. Se adauga incet laptele si fiertura de legume. Se ia de pe aragaz si se lasa la racit. Se rade cascavalul si se adauga impreuna cu ouale in sos. Se adauga sare si piper dupa gust. Sosul se toarne peste Cannelloni si se presara parmezan.Se lasa la copt la 175 grade C cca 30 de minute.

Alimente cu puncte mai mici din categoria "Paste"

  1. Spaghete Tiradell, Lidl (7.1 puncte WW)
  2. Fidelini paste fainoase, Carrefour (7.1 puncte WW)
    100g paste, 1 l apa, 10  g sare, se fierb 1-2 min
  3. Spaghete, Fine Food (7.1 puncte WW)
  4. Macaroane, Noe (7.1 puncte WW)
  5. Csaladi szarazteszta penne (paste fainoase) (7.1 puncte WW)
    fierbeti apa din belsug,adica de cel putin 10 ori mai multa apa decat cantitatea de paste,puneti pastele si adaugati sare(puneti pastele in cel putin 5 l de apa in clocot si adaugati sare).dupa ce apa ...

Alimente similare


Ultimele alimente adaugate
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: