Puncte Weight Watchers Cannelloni bio din grau dur, Byodo
Denumire originală: Cannelloni semola
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Cannelloni bio din grau dur, Byodo" din categoria "Paste".
Puncte Weight Watchers | 7.1 /100g | Colesterol | mg/100g | |
Grăsimi | 1.5 g/100g | Carbohidraţi | 72 g/100g | |
Grăsimi saturate | g/100g | Fibre | g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Zaharuri | g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Proteine | 12.1 g/100g | |
Sodiu | mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: grau, grau dur, caneloni, cannelloni, bio
Informaţii/ingrediente
100% gris din grau dur. Fara ou
Descrierea producător/Mod de preparare
Timp de fierbere:1 - 11 minute
Paste Superioare Cannelloni Bio 250 Gr Byodo NaturkostBIO Paste Cannelloni din faina grisata 250g Taiteii deschisi la culoare sunt numiti de catre italieni semola si sunt alcatuiti din graunte de faina si germeni.Acesti germeni sunt bogati in proteine, grasimi (ulei de germen) si vitamine, in special vitamina B. Amestecul special din diferite soiuri de grau, apa de fantana si o uscare lenta sunt secretul pastelor superioare.
Mod de preparare Cannelloni cu spanac: Umplutura: 1,2 kg spanac inghetat, 300 g cascaval gouda proaspat, 5 salote, 4 catei de usturoi, 500 g ricotta, 4 oua, sare, piper proaspat macinat. Grasime pentru forma si 2 pachete de Cannelloni a cate 250 g. Sos: 120g unt, 120g faina, 1/2 L lapte, 1 l fiertura de legume, 200 g cascaval Gouda proaspat, 2 oua, 5 linguri parmezan ras. Preparare umplutura:Spanacul se dezgheata si se taie. Se rade cascavalul. Salotele si usturoiul se toaca marunt. Se amesteca toate ingredientele pentru umplutura si se condimenteaza cu sare si piper. Se pune umplutura cu o lingura in tuburile de cannelloni si apoi se aseaza cannelloni in tava tapetata. Preparare sos:Se incalzeste untul intr-o oala si se dinstuie faina prin amestecare. Se adauga incet laptele si fiertura de legume. Se ia de pe aragaz si se lasa la racit. Se rade cascavalul si se adauga impreuna cu ouale in sos. Se adauga sare si piper dupa gust. Sosul se toarne peste Cannelloni si se presara parmezan.Se lasa la copt la 175 grade C cca 30 de minute.
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Paste"
- Spaghete Tiradell, Lidl (7.1 puncte WW)
- Fidelini paste fainoase, Carrefour (7.1 puncte WW)
100g paste, 1 l apa, 10 g sare, se fierb 1-2 min - Spaghete, Fine Food (7.1 puncte WW)
- Macaroane, Noe (7.1 puncte WW)
- Csaladi szarazteszta penne (paste fainoase) (7.1 puncte WW)
fierbeti apa din belsug,adica de cel putin 10 ori mai multa apa decat cantitatea de paste,puneti pastele si adaugati sare(puneti pastele in cel putin 5 l de apa in clocot si adaugati sare).dupa ce apa ...
Alimente similare
- Cannelloni cu urda "Slabuta" (2.3 puncte WW)
- Cannelloni cu sos bechamel si bolognese (3.8 puncte WW)
- Cannelloni cu branza de vaci, "Slabuta" (3 puncte WW)
- Cannelloni cu urda, spanac si sos de rosii cu usturoi si busuioc (3 puncte WW)
Ceapa se inmoaie in ulei cu putina apa, se adauga spanacul, se lasa putin sa se inabuse, adaugandu-se putina apa, apoi se adauga urda, smantana, se asezoneaza cu sare si piper si se mai lasa ... - Faina de grau, uz universal, din grau integral, uscat, macinat cu adaos de agenti de dospire si sare, imbogatita (6.6 puncte WW)