Puncte Weight Watchers Cantuccini alle mandorle/Cozonac cu migdale, Nonna Annunziata Biscotti
Denumire originală: Cantuccini alle mandorle
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Cantuccini alle mandorle/Cozonac cu migdale, Nonna Annunziata Biscotti" din categoria "Dulciuri".
Puncte Weight Watchers | 7.8 /100g | Colesterol | 14.3 mg/100g | |
Grăsimi | 14.3 g/100g | Carbohidraţi | 51.4 g/100g | |
Grăsimi saturate | 1.4 g/100g | Fibre | 4.4 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | g/100g | Zaharuri | 25.7 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | g/100g | Proteine | 11.4 g/100g | |
Sodiu | 100 mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Alimente asemănătoare: migdale
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Cantuccini alle mandorle/Cozonac cu migdale, Nonna Annunziata Biscotti"
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Dulciuri"
- Cozonac de casa, Dobrogea (7.4 puncte WW)
- Prajitura (tip cozonac) Angel Food, amestec (mix) uscat (7.4 puncte WW)
- Panettone Verdi, Zaghis (7.2 puncte WW)
- Chifla Ciocana, Franzeluta (7.1 puncte WW)
Chifla ”Ciocana”chifla din aluat de cozonac, fabricata din faina de grau de calitate superioara, oua, margarina, se compune din trei parti: una este presarata cu mac, a doua - cu nuci faramitate, a treia - ... - Pasca din grau integral, Carrefour (6.7 puncte WW)
faina de grau 81%, faina integrala din grau 16%, faina integrala din secara 2%, apa, sare
Alimente similare
- Biscotti petit (9 puncte WW)
- Cozonac cu mac (9 puncte WW)
- Cozonac cu rahat (9.1 puncte WW)
Intr-un vas mai mare se pune faina, se face un loc la mijloc si se pune drojdia cu un pic de lapte caldut, zahar si faina. Se lasa 5-10 minute pana “creste”. Adaugati zaharul in lapte ... - Cozonac de post (6.2 puncte WW)
- Cozonac cu nuca (6.2 puncte WW)
Se amesteca drojdia cu 1 lingurita zahar si cu puţină apă caldă, se lasa amestecul la crescut, pe urma se adauga la faina. Galbenusurile si albusul se bat cu zaharul pana se topeste. Se amesteca toate ingredientele, ...