Prezentare Calculator Nutriţional Slăbuţe - Partea 1 Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei

Puncte Weight Watchers Carne de porc, afumata, jambon (sunca) prelucrat cu 15% apa, jumatate inferioara (rasol), cu os, carne si grasime, neincalzit

Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Carne de porc, afumata, jambon (sunca) prelucrat cu 15% apa, jumatate inferioara (rasol), cu os, carne si grasime, neincalzit" din categoria "Carne".

Puncte Weight Watchers 4.3 /100g Colesterol 52 mg/100g
Grăsimi 11.02 g/100g Carbohidraţi 0.33 g/100g
Grăsimi saturate 3.607 g/100g Fibre 0 g/100g
Grăsimi polinesaturate 1.457 g/100g Zaharuri 0.66 g/100g
Grăsimi mononesaturate 4.975 g/100g Proteine 16.65 g/100g
Sodiu 964 mg/100g

Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic

Toate drepturile pentru traducerea denumirii alimentelor in limba romana sunt rezervate comunitatii Slabute.ro. Orice publicare, reproducere si multiplicare fara autorizarea Slabute.ro, vor fi urmarite conform Legii nr. 8/1996.

Raporteaza date incorecte »

Alimente asemănătoare: carne, sunca, porc, jambon, afumata, prelucrat

Informaţii/ingrediente

Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Carne de porc, afumata, jambon (sunca) prelucrat cu 15% apa, jumatate inferioara (rasol), cu os, carne si grasime, neincalzit"

Alimente cu puncte mai mici din categoria "Carne"

  1. Bacon fume, Delhaize (4.2 puncte WW)
  2. Carne de porc, proaspata, spata, muschi (cotlet), cu os, carne si grasime, cruda (4.2 puncte WW)
  3. Carne de porc, afumata, jambon (sunca), feliat, cu os, carne si grasime, neincalzit (4.2 puncte WW)
  4. Carne de porc, proaspata, varietati de carne si derivate, urechi, congelate, gatite, innabusite (4.2 puncte WW)
  5. Carne de porc, tocata, 96% carne / 4% grasime, gatita, la cuptor (4.2 puncte WW)

Alimente similare


Ultimele alimente adaugate
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: