Puncte Weight Watchers Carne de porc, afumata, jambon (sunca) prelucrat cu 15% apa, pulpa, cu os, carne degresata, neincalzita
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Carne de porc, afumata, jambon (sunca) prelucrat cu 15% apa, pulpa, cu os, carne degresata, neincalzita" din categoria "Carne".
Puncte Weight Watchers | 2.2 /100g | Colesterol | 53 mg/100g | |
Grăsimi | 3.48 g/100g | Carbohidraţi | 0.56 g/100g | |
Grăsimi saturate | 1.227 g/100g | Fibre | 0 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | 0.379 g/100g | Zaharuri | 0.67 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | 1.575 g/100g | Proteine | 15.43 g/100g | |
Sodiu | 1170 mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Toate drepturile pentru traducerea denumirii alimentelor
in limba romana sunt rezervate comunitatii Slabute.ro.
Orice publicare, reproducere si multiplicare fara autorizarea Slabute.ro, vor fi urmarite conform
Legii nr. 8/1996.
Raporteaza date incorecte »
Alimente asemănătoare: carne, sunca, porc, jambon, afumata, prelucrat
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Carne de porc, afumata, jambon (sunca) prelucrat cu 15% apa, pulpa, cu os, carne degresata, neincalzita"
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Carne"
- Jambon Cocido Extra, Espina (2.1 puncte WW)
- Pastrama haiduceasca, Cris-Tim (2 puncte WW)
- Carne de porc, afumata, jambon (sunca) prelucrat cu 15% apa, jumatate inferioara (rasol), cu os, carne degresata, neincalzit (2 puncte WW)
- Carne de porc, afumata, jambon (sunca) prelucrat cu 15% apa, feliat, cu os, carne degresata, neincalzit (2 puncte WW)
- Pastrama de porc, Agricola (1.9 puncte WW)
Ingrediente: pulpa de porc, apa, condimente, sare, proteina vegetala de soia, amidon de cartofi, stabilizator: polifosfati, gelifiant: caragenan, antioxidant: izoascorbat de sodiu, conservant: nitrit de sodiu.
Alimente similare
- Carne de porc, afumata, jambon (sunca) prelucrat, pulpa, cu os, carne degresata, neincalzita (2.4 puncte WW)
- Carne de porc, afumata, sunca (jambon) prelucrat cu 10% apa, pulpa, cu os, carne degresata, neincalzita (2.7 puncte WW)
- Carne de porc, afumata, sunca (jambon) prelucrat cu 10% apa, pulpa, cu os, carne si grasime, neincalzita (5.1 puncte WW)
- Carne de porc, afumata, jambon (sunca) prelucrat cu 15% apa, pulpa, cu os, carne si grasime, neincalzita (4.5 puncte WW)
- Carne de porc, afumata, jambon (sunca) prelucrat, pulpa, cu os, carne si grasime, neincalzita (4.6 puncte WW)