Puncte Weight Watchers Carne de porc, afumata, jambon (sunca) prelucrat, feliat, cu os, carne si grasime, incalzit, prajit la cuptor
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Carne de porc, afumata, jambon (sunca) prelucrat, feliat, cu os, carne si grasime, incalzit, prajit la cuptor" din categoria "Carne".
Puncte Weight Watchers | 3.8 /100g | Colesterol | 64 mg/100g | |
Grăsimi | 7.78 g/100g | Carbohidraţi | 1.41 g/100g | |
Grăsimi saturate | 2.586 g/100g | Fibre | 0 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | 1.032 g/100g | Zaharuri | 1.03 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | 3.577 g/100g | Proteine | 19.85 g/100g | |
Sodiu | 1188 mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Toate drepturile pentru traducerea denumirii alimentelor
in limba romana sunt rezervate comunitatii Slabute.ro.
Orice publicare, reproducere si multiplicare fara autorizarea Slabute.ro, vor fi urmarite conform
Legii nr. 8/1996.
Raporteaza date incorecte »
Alimente asemănătoare: carne, sunca, porc, jambon, afumata, prelucrat
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Carne de porc, afumata, jambon (sunca) prelucrat, feliat, cu os, carne si grasime, incalzit, prajit la cuptor"
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Carne"
- Carne de porc, afumata, sunca (jambon) prelucrat cu 10% apa, feliat, cu os, carne si grasime, neincalzit (3.8 puncte WW)
- Carne de porc, proaspata, spata, cotlet (feliat), fara os, preparat (condimentat), carne degresata, gatit, la cuptor (3.8 puncte WW)
- Carne de porc, afumata, jambon (sunca) prelucrat, feliat, cu os, carne si grasime, neincalzit (3.8 puncte WW)
- Carne de porc, proaspata, spata, pulpa (cotlet sau rulada), cu os, carne slaba (degresata), cruda (3.8 puncte WW)
- Ficat de porc (3.7 puncte WW)
Alimente similare
- Carne de porc, afumata, sunca (jambon) prelucrat cu 10% apa, feliat, cu os, carne si grasime, incalzit, prajit la cuptor (4.3 puncte WW)
- Carne de porc, afumata, jambon (sunca) prelucrat cu 15% apa, feliat, cu os, carne si grasime, incalzit, prajit la cuptor (4 puncte WW)
- Carne de porc, afumata, jambon (sunca) prelucrat cu 15% apa, feliat, fara os, carne si grasime, incalzit, prajit la cuptor (2.9 puncte WW)
- Carne de porc, afumata, jambon (sunca) prelucrat, feliat, fara os, carne si grasime, incalzit, prajit la cuptor (2.9 puncte WW)
- Carne de porc, afumata, sunca (jambon) prelucrat cu 10% apa, feliat, fara os, carne si grasime, incalzit, prajit la cuptor (2.6 puncte WW)