Puncte Weight Watchers Carne de porc, afumata, jambon (sunca) prelucrat, jumatate inferioara (rasol), cu os, carne si grasime, incalzit, fript
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Carne de porc, afumata, jambon (sunca) prelucrat, jumatate inferioara (rasol), cu os, carne si grasime, incalzit, fript" din categoria "Carne".
Puncte Weight Watchers | 6.1 /100g | Colesterol | 72 mg/100g | |
Grăsimi | 17.29 g/100g | Carbohidraţi | 1.42 g/100g | |
Grăsimi saturate | 5.715 g/100g | Fibre | 0 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | 2.281 g/100g | Zaharuri | 0.99 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | 7.914 g/100g | Proteine | 18.17 g/100g | |
Sodiu | 945 mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Toate drepturile pentru traducerea denumirii alimentelor
in limba romana sunt rezervate comunitatii Slabute.ro.
Orice publicare, reproducere si multiplicare fara autorizarea Slabute.ro, vor fi urmarite conform
Legii nr. 8/1996.
Raporteaza date incorecte »
Alimente asemănătoare: carne, sunca, porc, jambon, afumata, prelucrat
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Carne de porc, afumata, jambon (sunca) prelucrat, jumatate inferioara (rasol), cu os, carne si grasime, incalzit, fript"
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Carne"
- Cotlet de porc (6.1 puncte WW)
- Porc in suc propriu, Carne Sibiu, Scandia (6.1 puncte WW)
carne de porc(90%), apa, gelatina, sare iodata, condimente, conservant: nitrit de sodiu. - Conserva carne de porc in suc propriu, Scandia (6.1 puncte WW)
- Carne de porc, proaspata, spata, feliata (cotlet), cu os, carne slaba (degresata), gatita, praijita in tigaie (6.1 puncte WW)
- Carne de porc, proaspata, coaste cu carne (Country-style ribs), carne slaba (degresata), gatite, innabusite (6.1 puncte WW)
Alimente similare
- Carne de porc, afumata, jambon (sunca) prelucrat cu 15% apa, jumatate inferioara (rasol), cu os, carne si grasime, incalzit, fript (5.1 puncte WW)
- Carne de porc, afumata, sunca (jambon) prelucrat cu 10% apa, jumatate inferioara (rasol), cu os, carne si grasime, incalzit, fript (4.7 puncte WW)
- Carne de porc, afumata, jambon (sunca) prelucrat cu 15% apa, jumatate inferioara (rasol), cu os, carne degresata, incalzit, fript (2.9 puncte WW)
- Carne de porc, afumata, sunca (jambon) prelucrat cu 10% apa, jumatate inferioara (rasol), cu os, carne degresata, incalzit, fript (3.3 puncte WW)
- Carne de porc, afumata, jambon (sunca) prelucrat, jumatate inferioara (rasol), cu os, carne degresata, incalzit, fript (3 puncte WW)