Puncte Weight Watchers Carne de pui, broiler sau fryer (pui intre 7 - 13 saptamani), carne macra, cruda
Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Carne de pui, broiler sau fryer (pui intre 7 - 13 saptamani), carne macra, cruda" din categoria "Carne".
Puncte Weight Watchers | 2.6 /100g | Colesterol | 70 mg/100g | |
Grăsimi | 3.08 g/100g | Carbohidraţi | 0 g/100g | |
Grăsimi saturate | 0.79 g/100g | Fibre | 0 g/100g | |
Grăsimi polinesaturate | 0.75 g/100g | Zaharuri | 0 g/100g | |
Grăsimi mononesaturate | 0.9 g/100g | Proteine | 21.39 g/100g | |
Sodiu | 77 mg/100g |
Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic
Toate drepturile pentru traducerea denumirii alimentelor
in limba romana sunt rezervate comunitatii Slabute.ro.
Orice publicare, reproducere si multiplicare fara autorizarea Slabute.ro, vor fi urmarite conform
Legii nr. 8/1996.
Raporteaza date incorecte »
Alimente asemănătoare: carne, pui, broiler, fryer, macra
Informaţii/ingrediente
Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Carne de pui, broiler sau fryer (pui intre 7 - 13 saptamani), carne macra, cruda"
Alimente cu puncte mai mici din categoria "Carne"
- Piept de pui afumat (2.6 puncte WW)
- Pui (2.6 puncte WW)
- Carne de pui, pui de 14 saptamani (intre 2,27 kg - 3,18 kg) folosit la friptura, carne rosie, carne macra, cruda (2.6 puncte WW)
- Pasari, gaini de Cornwal, carne macra, crude (2.6 puncte WW)
- Pulpe de pui pe grill (fara piele si grasime) (2.6 puncte WW)
Alimente similare
- Carne de pui, broiler sau fryer (pui intre 7 - 13 saptamani), carne slaba, carne macra, cruda (2.4 puncte WW)
- Carne de pui, broiler sau fryer (pui intre 7 - 13 saptamani), carne rosie, carne macra, cruda (2.9 puncte WW)
- Carne de pui, broiler sau fryer (pui intre 7 - 13 saptamani), spata, carne macra, cruda (3.2 puncte WW)
- Carne de pui, broiler sau fryer (pui intre 7 - 13 saptamani), pulpa de pui, carne macra, cruda (2.7 puncte WW)
- Carne de pui, broiler sau fryer (pui intre 7 - 13 saptamani), aripa, carne macra, cruda (2.8 puncte WW)