Prezentare Calculator Nutriţional Slăbuţe - Partea 1 Cursuri pictura, desen, modelaj, istoria artei

Puncte Weight Watchers Carne de pui, pui de 14 saptamani (intre 2,27 kg - 3,18 kg) folosit la friptura, carne slaba, carne macra, gatita, la cuptor, fripta

Îţi prezentăm numărul de puncte Weight Wacthers şi valorile nutriţionale pentru alimentul "Carne de pui, pui de 14 saptamani (intre 2,27 kg - 3,18 kg) folosit la friptura, carne slaba, carne macra, gatita, la cuptor, fripta" din categoria "Carne".

Puncte Weight Watchers 3.4 /100g Colesterol 75 mg/100g
Grăsimi 4.07 g/100g Carbohidraţi 0 g/100g
Grăsimi saturate 1.08 g/100g Fibre 0 g/100g
Grăsimi polinesaturate 0.93 g/100g Zaharuri 0 g/100g
Grăsimi mononesaturate 1.52 g/100g Proteine 27.13 g/100g
Sodiu 51 mg/100g

Mai vezi pentru acest aliment si valorile pentru calorii sau indice glicemic

Toate drepturile pentru traducerea denumirii alimentelor in limba romana sunt rezervate comunitatii Slabute.ro. Orice publicare, reproducere si multiplicare fara autorizarea Slabute.ro, vor fi urmarite conform Legii nr. 8/1996.

Raporteaza date incorecte »

Alimente asemănătoare: carne, pui, friptura, slaba, folosit

Informaţii/ingrediente

Momentan nu există informaţii suplimentare despre "Carne de pui, pui de 14 saptamani (intre 2,27 kg - 3,18 kg) folosit la friptura, carne slaba, carne macra, gatita, la cuptor, fripta"

Alimente cu puncte mai mici din categoria "Carne"

  1. Piept de pui broiler, Avicola Floreni (3.3 puncte WW)
  2. Carne de pui, broiler sau fryer (pui intre 7 - 13 saptamani), piept, carne macra, gatit, innabusit (3.3 puncte WW)
  3. Carne de pui, pipota, toate clasele (de pui), gatita, fiarta la foc mic (innabusita) (3.3 puncte WW)
  4. Gaina (3.3 puncte WW)
  5. Carne de pui, broiler sau fryer (pui intre 7 - 13 saptamani), piept, carne macra, gatit, la rotisor, asezonat (condimentat) (3.3 puncte WW)

Alimente similare


Ultimele alimente adaugate
Ultimele articole de pe portal
Ultimele păreri despre alimente

 Mesajele slăbuţelor
Se încarcă mesajele...
Poziţionare: